in

Twee atleten lijken op tweeling en hebben dezelfde naam: ‘Ze doen een DNA-test om te kijken als ze geen familie zijn!’

Twee atleten lijken op tweeling en hebben dezelfde naam: 'Ze doen een DNA-test om te kijken als ze geen familie zijn!'
Beeld: YouTube @ Inside Edition

Twee atleten met dezelfde naam hebben onlangs een DNA-test gedaan, om te kijken als ze geen familie van elkaar zijn. En hoewel ze op elkaar lijken en dezelfde naam hebben, kennen ze elkaar niet. De situatie heeft hen ertoe bewogen om een DNA-test te doen.

Lijken op tweeling en hebben dezelfde naam

De ene Brady Feigl is werper voor een van de bij Oakland A aangesloten clubs, terwijl de andere werper is voor de Texas Rangers’ Double-A club. Ze lijken zo griezelig veel op elkaar dat iedereen die ze naast elkaar ziet zich afvraagt of ze familie van elkaar zijn. Zelfs hun begonnen zich af te vragen nadat Inside Edition ze bij elkaar had gebracht om een DNA-test te doen. Dit is gedaan in de hoop dit voor eens en voor altijd uit te zoeken. Het geval van deze twee atleten is niet geheel vreemd. Een van de bekendste voorbeelden hiervan waren de ‘Jim-tweeling’, een identieke tweeling die bij de geboorte werd gescheiden en ter adoptie werd aangeboden voordat ze elkaar later in hun leven ontdekten.

Beel: YouTube @ Inside Edition

DNA-test om te kijken als ze geen familie zijn

De hoop op een ongelooflijke familiereünie werd de bodem ingeslagen, maar de twee Bradys zijn blij dat ze elkaar hebben ontmoet en zeiden dat ze ‘in zekere zin nog steeds broers’ zijn. Het lijkt alsof ze alsof ze elkaar pas hebben ontmoet, wat leuk is. Blijkbaar zijn er voor elke persoon in de wereld ongeveer zes andere mensen in de wereld die bijna precies op jou lijken en de Brady Feigls kunnen nu minstens één naam van hun lijst schrappen, zelfs als dat die van hen is.

Bron: unilad.com

Rechter werd betrapt op '15 keer' masturberen in rechtbank tijdens rechtszaken!

Rechter werd betrapt op ’15 keer’ masturberen in rechtbank tijdens rechtszaken!

Vrouw veroordeeld voor moord op echtgenoot nadat papegaai de 'laatste woorden' van het slachtoffer herhaalde

Vrouw veroordeeld voor moord op echtgenoot nadat papegaai de ‘laatste woorden’ van het slachtoffer herhaalde