in

Vrouw geeft aan dat ze 3000 dollar heeft betaald voor de slechtste trouwfoto’s ooit

trouwfoto's
Beeld: TikTok

Een nieuwe bruid heeft onthuld dat ze maar liefst 3000 dollar heeft betaald voor trouwfoto’s die uiteindelijk ‘verschrikkelijk’ zijn geworden.

Slechtste trouwfoto’s

Brooke is een content creator uit Montana die regelmatig pronkt met haar handgemaakte creaties. Maar nu heeft ze haar trouwfotograaf op TikTok aan de schandpaal genageld omdat hij haar de ‘slechtste foto’s’ had gegeven. In een viraal filmpje, dat tot nu toe al meer dan 2,6 miljoen keer bekeken is, gaf ze haar volgers een kijkje in de ‘onscherpe’ kiekjes. Ze beschuldigde de fotograaf die ze niet bij naam noemde van het slecht bewerken van de foto’s, het niet vastleggen van haar beste hoeken en vervolgens weigeren haar geld terug te geven toen ze klaagde.

Brooke zei: “Wil je een paar van de slechtste eerste dans trouwfoto’s zien die ik ooit in mijn hele leven heb gezien? Nou, ik heb ze voor je, want ze zijn van mij. Als je getrouwd bent en je hebt problemen gehad met je trouwfotograaf, wat heb je dan gedaan? Ze merkte op dat toen zij en haar man hun foto’s terugkregen, ze ‘gevloerd’ was omdat de foto’s ‘onscherp waren, de andere fotograaf er op stond, [en] ze waren gewoon allemaal slecht’. De pasgetrouwde legde uit dat ze, nadat ze de foto’s had gezien, deed wat ‘elke ontevreden klant zou doen’ en contact opnam met de fotograaf. Maar volgens Brooke werd de vrouw die de foto’s had gemaakt ‘kwaad’. Vervolgens liet ze de kijkers twee foto’s zien van haar eerste dans die ‘onscherp’ waren. Ze beantwoordt de telefoontjes van mijn man niet, [of] de telefoontjes van mijn schoonmoeder, ze vertelde me dat ik geen contact met haar mag opnemen, behalve e-mail, wat ik heb.

Beeld: TikTok

Ontevreden

We zijn in oktober getrouwd en het is nu mei en ik ben nog steeds ontevreden over de foto’s, ze zijn onscherp, ik heb niet veel foto’s van gasten die aanwezig waren, eigenlijk kwam bijna iedereen van buiten de staat – mijn bruidsmeisje kwam van buiten het land en ik heb één foto met haar en die is wazig. Dus ik weet gewoon niet wat ik op dit moment moet doen, alle hulp zou welkom zijn,” legde ze uit. In een reeks vervolgvideo’s liet ze nog veel meer foto’s zien die volgens haar wazig en slecht bewerkt waren. Ze zei dat op één foto zij en haar vriendin hun bijpassende tatoeages op hun voeten wilden vastleggen en dat de fotograaf hun voeten eruit had geknipt.

De fotograaf sneed ook hoofden van gasten af op andere foto’s en had zelfs de tweede fotograaf in beeld. De nieuwe bruid merkte op dat ze de sociale media van de fotograaf had gezien en dat ze het leuk vond dat ze vrouwen fotografeerde met hetzelfde lichaamstype als zij en ze boekte haar. Brooke legde uit dat ze meerdere keren had geprobeerd contact op te nemen met de fotograaf, maar dat ze nog niets had gehoord. Haar laatste update onthulde dat ze de fotograaf een formele lijst met eisen had gestuurd, eraan toevoegend dat als deze niet werden ingewilligd, ze haar voor de rechter zou dagen. Kijkers overspoelden het commentaargedeelte en waren het met Brooke eens.

Bron: Dailymail

herbruikbare

Moeder onthult dat ze al het wc-papier heeft weggegooid en in plaats daarvan herbruikbare ‘familie doekjes’ gebruikt

menstruatiebloed

Vrouw gebruikt menstruatiebloed als gezichtsmasker