in

Vrouw die baby kreeg met 40 jaar oudere seriemoordenaar geef niets om zijn verleden

Beeld: TikTok @tawxyzeu

Een vrouw die een baby kreeg met een van ’s werelds gevaarlijkste seriemoordenaar, die 40 jaar ouder was dan zij, zei dat ze niets om het verleden gaf. Serhiy Tkach is een seriemoordenaar die ‘Polohy-maniak’ wordt genoemd. Hij werd in augustus 2005 gearresteerd na jarenlang gruwelijke misdaden te hebben begaan.

40 jaar oudere serie-moordenaar

Serhiy Tkach was een politieman in de Sovjet-Unie die eerst werkte in Kemerovo Oblast, Siberië. Daarna werd hij gedwongen af te treden nadat hij betrapt was op het vervalsen van bewijs. Nadat hij zijn baan verloor, verhuisde hij in 1982 naar Oekraïne en bleef hij werken bij de politie. Daar zou hij zijn ervaring meer dan twee decennia misbruiken om zijn misdaden te verdoezelen. De eerste tekenen van de seriemoordenaar waren de verdwijningen van jonge vrouwen en meisjes in gebieden in de buurt waar Tkach werkte. Toen werden vrouwen tussen de acht en 18 jaar oud verkracht en vermoord en daarna seksueel misbruikt. Het aantal bevestigde slachtoffers van Tkach staat op 37, maar toen hij werd gearresteerd verklaarde hij dat hij meer dan 100 mensen had vermoord en eiste hij de doodstraf.

YouTube @ Serial Killer Podcast

Vrouw die baby kreeg met hem

In plaats van de doodstraf werd hij veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf. Daarna ontmoette hij Elena Bulkina, met wie hij in het huwelijksbootje is gestapt. Wat dit zo speciaal maakt, is dat ze 23 was en hij 63 toen ze het jawoord tegen elkaar gaven. Elena trouwde in 2015 en beviel in 2016 van dochter Elizaveta, maar het kind haar vader kon niet erbij zijn. Het paar verscheen in de Netflix-documentaire Inside the World’s Toughest Prisons, waar Elena hun relatie uitlegde en zei dat ze zich niet schuldig voelde omdat ze de misdaden van haar man niet had begaan. De meningen over haar standpunt zal ongetwijfeld verdeeld zijn.

@tawxyzeu

Inside.The.Worlds.Toughest.Prisons.S02E02. Zhytomyr Prison Ukraine – Serial Killer Serhiy Tkach and his wife Elena part 2

♬ orijinal ses – la sape

Bron: Unilad

Beeld: YouTube @ Serial Killer Podcast/ TikTok @tawxyzeu

TikTok 'Psycholoog' bekritiseerd voor het geven van 'giftig' advies in een reeks video's

TikTok ‘Psycholoog’ bekritiseerd voor het geven van ‘giftig’ advies

Piloot dreigt vliegtuig om te draaien als passagier ongeklede foto’s blijft rondsturen