in

Vrouw bekritiseerd voor het ‘publiceren’ van haar bedriegende man met een advertentie in de krant

bedriegende man

Vrouw bekritiseerd voor het ‘outen’ van haar bedriegende man met een paginagrote advertentie in de krant voordat ze de waarheid toegaf.

Bedriegende man

In de advertentie zegt de vrouw dat ze wil dat ‘de hele stad’ weet van Marks ontrouw. En voegt ze eraan toe dat ze de concertkaartjes bewaart die ze samen hadden gekocht. ‘Beste Mark, ik hoop dat ze je gelukkig maakt jij vuile bedrieger,’ luidde de advertentie in de Echo krant van Byron Shire. De hele stad weet nu dat je een leugenaar bent, gefeliciteerd. Van Rose. P.S. Ik hou de Jungle Giant-kaartjes.

Bryon Bay influencer Ruby Tuesday Matthews zag de advertentie ook en deelde deze met haar duizenden volgers. Waarvan velen de ‘iconische’ wraakactie van Rose toejuichten. ‘Effing briljant. Go rock a new life Rose now you’ve shed the dead weight,’ zei een vrouw. ‘Niets erger dan een bedrieger … niets beter dan dat iedereen het weet’, lachte een tweede. ‘Ik hoop dat ze de advertentie ook met zijn kaart heeft betaald’, grapte een derde. Terwijl een ander zei: ‘Het kan me niet schelen wat er is gebeurd, ik ben met Rose’. “Klote om Mark te zijn nu,” voegde iemand anders eraan toe.

De advertentie

De advertentie circuleerde online en trok de aandacht van de band The Jungle Giants. ‘Mensen sturen dit al de hele dag door vanuit The Echo Newspaper in Byron. WE STAND WITH YA ROSE, we got you,’ schreven de muzikanten in een Instagram post.

Een vrouw uitte haar woede over de ‘kinderachtige’ en ‘beschamende’ daad voordat werd onthuld dat de advertentie een slimme marketingtruc was om het komende optreden van de Jungle Giants te promoten. Ik ben het hier helemaal niet mee eens. Wat gaat ons dat aan? Dit is kinderachtig, schoolplein, pestgedrag en geen goed voorbeeld voor de jongere generatie,’ zei de vrouw op de Instagram-pagina van Echo Publications. ‘Het is een advertentie voor het optreden van de Jungle Giants’, reageerde het social media team van de krant. ‘Het is zeker anders en ik denk dat ze het gebaseerd hebben op een echte advertentie die vorig jaar in de Mackay and Whitsunday Life werd geplaatst en die veel aandacht kreeg. Niet kwaad bedoeld, gewoon een beetje lol.

Bron: Dailymailz

Vrouw onthult: ‘Ik date een man die tien keer minder verdient dan ik en vrienden zeggen dat ik het zou moeten uitmaken omdat de relatie nooit zal werken’

ROBOT IDRIS ELBA

Vrouw heeft een relatie met een robot die Idris Elba heet