in

Toerist ‘verpest’ huwelijksaanzoek: ‘Ze deed het expres’

Huwelijksaanzoek verpest

Een virale TikTok die laat zien dat een huwelijksaanzoek verkeerd af dreigt te lopen door een toerist die zich van geen kwaad bewust is en het romantische moment verstoord.

Huwelijksaanzoek verpest

Een virale TikTok die laat zien dat een huwelijksaanzoek verkeerd af dreigt te lopen door een toerist die zich van geen kwaad bewust is en het romantische moment verstoord. De video van het voorval werd op TikTok geplaatst, en toont Jordan McGowan en haar verloofde Sean Munn in Reykjavik, IJsland. Sean gaat hierbij op 1 knie zitten om zijn aanzoek te beginnen. Te zien is hoe dan een toeriste het beeld binnenstapt, het romantische moment negeert en over de been van Sean heenstapt om zelf een foto te maken van de waterval waar het drietal staat. Het lijkt erop dat de vrouw zich van geen kwaad bewust is en het stel neemt er dan verder ook geen aanstoot aan.

@jordanemcgowan Honestly i find it funny 😂 no harm done its a laugh to watch. #iceland #travel #traveltiktok #proposal #fiance #proposalvideo #proposalgoals #proposalgonewrong ♬ Cool Kids (our sped up version) – Echosmith

Onwetend

De aanstaande bruid ging vervolgens naar Instagram om te pronken met haar verlovingsring en grapte over de “mooie vrouw die mijn video verpest”. Terwijl Jordan er sportief om moest lachen, waren sommige kijkers van de video het niet eens met haar gevoelens en beschaamden ze de toerist omdat deze het moment zou hebben verpest.

“Ze wist precies wat er gebeurde en ze deed het expres”, schreef een iemand. “De manier waarop ze over zijn voet STAPT”, merkte een tweede persoon op. “Ik zie de grappige kant,” voegde een ander eraan toe, “maar het is nogal zorgwekkend hoe totaal onwetend sommige mensen zijn voor hun omgeving.” McGowan zei ook dat ze niet zeker wist hoe de toerist het überhaupt niet zag gebeuren. “Ik weet het”, schreef ze, “absoluut gek hoe je ons zou missen.”

Bron: Unilad

Beeld: Instagram @jordanemcgowan / TikTok @jordanemcgowan

Taxi

Vrouw onthult slimme, maar ‘angstaanjagende’ gewoonte die ze in een taxi heeft zien

leven met wolven

Britse onderzoeker eet samen met hongerige roedel wolven