in ,

Tas vol met spannende speeltjes gevonden: eigenaar is spoorloos

Beeld: Unsplash/ Pexels

Iedereen heeft zo zijn eigen ervaring. Bij de ene ervaring krijgen we een gevoel van vreugde, maar jammer genoeg zijn er ook ervaringen die ons een minder prettig gevoel bezorgen. Hoe zou iemand zich voelen wiens tas vol met spannende speeltjes gevonden is? Ja, precies kan je het niet weten, maar het zal best raar zijn.

De vondst van de tas met spannende speeltjes

In een ander geval is er daadwerkelijk een tas gevonden die vol zit met dildo’s. De vondst is gedaan in Bridgwater in het Verenigd Koninkrijk. Na de vondst zijn de autoriteiten een zoektocht gestart naar de eigenaar van de tas. Volgens Ladbible hopen ze via social media de rechtmatige eigenaar te achterhalen. Bewoners van het dunbevolkt gebied Bridgwater in Engeland schrokken zich een hoedje toen ze een tas midden van de weg hebben ontdekt.

blue and black light bulb
Beeld: Unsplash

Wie is de eigenaar?

Je zou je misschien kunnen afvragen waarom men moet schrikken voor een tas? Dit is omdat de schrik meer te maken had met de inhoud van die tas. Je kan gerust ervan uitgaan dat dit verhaal viraal gegaan is na de ontdekking. De tas zat vol met dildo’s en andere sex speeltjes. Op een foto die op Facebook is gedeeld, is het duidelijk te zien dat er een aantal sex speeltjes verspreid op straat liggen. Maar wat het nog mooier maakt is dat er nog elke spoor van de eigenaar ontbreekt.

Gemengde gevoelens

Het blijft onduidelijk als het gaat om gloednieuwe sex speeltjes of anders. Maar misschien is er toch wel een kans dat de eigenaar zich komt aanmelden. Dit gebeurt wellicht als de eigenaar haar behoefte moet bevredigen en geen andere keus heeft dan de tas op te halen. Wie de eigenaar ook mag zijn, het blijft een ervaring waarbij er gemengde of rare gevoelens erbij komt kijken.

Bron: Thelaughclub

Beeld: Unsplash

Man vreest dat hij gedumpt wordt nadat hij unieke tattoo heeft gezet

Man vreest dat hij gedumpt wordt nadat hij unieke tattoo heeft gezet

Boomchirurg neemt wraak: klant betaald niet voor het snoeien van heggen