in

WTFWTF LOLLOL

Jongen komt te laat thuis na avondje stappen: legt hilarische boodschap vast op deurbel camera voor mama

Beeld: TikTok @joshd7204

Een jongen uit Engeland kwam te laat thuis na een avondje stappen. Hij probeerde de schade te beperken en zijn ouders voor te bereiden met een hilarische video boodschap die werd vastgelegd op de deurbel camera.

Te laat

De 18-jarige Josh Draper moest de desbetreffende avond om 9 uur thuis zijn, omdat hij de volgende dag zijn eerste werkdag bij zijn nieuwe werkgever zou hebben. Ik zei: ‘Ja, dat is goed’, had mijn eerste biertje, en toen ik om 7 uur vertrok om vroeg naar huis te gaan, sms’te mijn maat me dat hij voorbij reed en als ik wat wilde gaan drinken.” Zodoende kwam Josh pas om 5:56 de volgende ochtend huis.

“Ik dacht op een gegeven moment dat als ik al toch zes uur te laat was, ik net zo goed nog later thuis kon zijn.” De video plaatste hij op TikTok met de caption: “Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mijn excuses aan mijn ouders te bieden, voor het 9 uur later dan afgesproken thuiskomen.”

@joshd7204 I’d like to take this moment to apologise to my parents for coming home 9 hours after curfew. #fyp #foryou #FilmTeyvatIslands #drunk ♬ original sound – Josh D from Leigh

Hond uitlaten

Op de video is te horen hoe Josh zijn moeder probeert te overtuigen dat hij niet dronken is, en hij haar vraagt om hem s’middags om 3 uur weer wakker te maken. Natuurlijk betaalde hij uiteindelijk de prijs voor zijn capriolen, want Josh’ moeder zorgde ervoor dat hij de volgende ochtend om 9.00 uur opstond om de hond uit te laten.

Dit was echter niet voldoende om Josh het volgende weekend wel op tijd thuis te laten komen. Het weekend erop hadden zijn ouders, die overigens hadden aangeven dat de boodschappen van hun zoon via de deurbel camera reden zijn tot vermaak op de zondagochtend, weer een boodschap van een veel te late Josh.

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @joshd7204

Man die €10 miljoen bij loterij won wenste dat hij nooit had gewonnen

Vrouw die haar vriendje live op de radio betrapte, heeft de laatste lach