in

Man breekt wereldrecord: duwt pinda met zijn neus een berg op

Beeld:Facebook @City of Manitou Springs Government

Een man uit de Verenigde Staten heeft onlangs een ongewoon en bizar wereldrecord gebroken, door een pinda met zijn neus een berg op te duwen. Men zou verbaasd kunnen zijn te weten dat hij niet de enige man is die een pinda een berg opduwt. Hij is eigenlijk de vierde persoon die deze onrealistische en onvoorstelbare prestatie probeert te leveren. Hij volbracht zijn taak ook nog eens in een dag minder dan de vorige recordhouder.

Wereldrecord verbroken

Bob Salem deed zeven dagen over de 20 kilometer lange tocht om op de top van Pikes Peak in Colorado te komen. En hij is de eerste persoon in de 21e eeuw die een pinda met zijn neus tegen Pikes Peak heeft geduwd.

Salem begon zijn inspanningen om 9 uur ’s morgens op 9 juli. En hij beëindigde de taak op 15 juli, waarmee hij een record vestigde. De City of Manitou Springs Government heeft zelfs de video hiervan gedeeld op Facebook. In de video was te zien hoe de man werd toegejuicht door de toeschouwers. Hij ontving ook een brief van de stad Manitou Springs. En ook een brief van burgemeester John Suthers van de stad Colorado Springs.

Over dit historische wapenfeit zei Salem: “Er is geen stad zoals Manitou Springs.” Hij vervolgde: “Ik ben blij dat ik degene ben die dit stukje geschiedenis mag rondbrengen om de 150e viering van Manitou Springs te vieren. Ik hoop dat iedereen de tijd neemt om een bezoek te brengen. En ook te genieten van de rijke geschiedenis die het Pikes Peak gebied vertegenwoordigt. Je zult niet weg willen.”

Bron: Curioctopus & Republicworld

Beeld:Facebook @City of Manitou Springs Government

Pasgeboren baby’s die ons aan oudere mensen laten denken

15 mooie foto’s van mensen die van gender zijn veranderd