in

Stripper legt uit waarom ze denkt dat ze markten beter kan voorspellen dan bankiers

Beeld: Unsplash en Pexels

Een stripper beweert dat ze de financiële markten beter begrijpt dan de bankiers op wie wij onze vertrouwen hebben voor economische knowhow. De vrouw zegt dat stripclubs “helaas een leidende indicator” zijn voor de economische gezondheid, en als dat zo is dan zitten we in de problemen, want volgens haar zijn ze momenteel erg leeg.

Beter begrijpen

Sterker nog, ze beweert dat we ons al in een recessie bevinden, wat erg slecht nieuws is voor mensen die worstelen met een crisis rond de kosten van levensonderhoud en allerlei andere problemen. Ze gelooft ook dat elke stripper die ze kent de financiële wereld beter begrijpt dan ‘elke financiële of marketingman’. Volgens de New York Post zijn haar voorspellingen misschien de moeite waard om naar te luisteren, vooral omdat een aantal deskundigen ook voorspellen dat er een recessie op komst is.

In een reeks Twitter posts met de handle @botticellibimbo schreef ze: “We moeten ons altijd bewust zijn van schommelingen in de markt en hoe upper class blanke mannen zich gedragen en hun geld uitgeven. “Vraag het aan eender welke stripper, we moeten ons bewust zijn van hoe rijke mensen hun geld gaan uitgeven, strippen is wedden op hoe de rijken hun geld uitgeven. Ga je me vertellen dat dat niet gewoon een effectenbeurs is?”

De financiele wereld

Ze legde uit dat stripclubs en de financiële wereld ‘diep geïntegreerd’ waren, omdat ze de plek waren waar ‘energieverkopers hun klanten brengen’ en ‘recruiters potentiële financiële broeders brengen’. Velen waren het eens met haar beoordeling van de financiële situatie, onder wie iemand die beweert ‘postbezorger’ te zijn en zegt dat ze de tekenen van problemen zien in een gebrek aan pakketten van een van hun klanten die een bedrijf vanuit huis runt.

Haar voorspellingen dat er een recessie op komst is of al achter de rug is, vinden weerklank bij tal van deskundigen in de financiële wereld. Dr Michael Burry een investeerder die beroemd werd door zijn weddenschappen tegen de huizenmarkt vóór de financiële crash van 2008, zoals beschreven in het boek en de film The Big Short is een van de stemmen die een recessie voorspellen. Het is misschien grimmig om te lezen, maar de waarschuwingen zijn de moeite waard om aandacht aan te besteden.

Bron: Unilad

Beeld: Twitter @ reversedcowgirl69

Vrouw bezoekt piramide en beweert dat ze met aliens kan praten

Deze vastberaden vrouw slaagde erin de hulp in te roepen van een geniale kat om de deur te openen