in

Sandro liet zijn oren verwijderen om eruit te zien als een schedel

Sandro liet zijn oren verwijderen om eruit te zien als een schedel
Beeld: Instagram @mr._skull_face_666

De manier waarop je je kleedt, is alleen voor jou van belang. Zolang je een volwassene bent en niemand gewond raakt, kun je kijken zoals je wilt. Je uiterlijk is slechts een kleine weerspiegeling van wie je bent als persoon. Het is de binnenkant die telt. Sommige mensen willen er echter heel anders uitzien dan de rest van ons, en de 39-jarige Duitser Sandro is een van hen. Zijn doel is namelijk om zoveel mogelijk op een schedel te lijken.

Een schedel

Sandro woont in de Duitse stad Finsterwalde. Hij heeft een sterke passie voor tatoeages en lichaamsmodificatie, een interesse die 13 jaar geleden begon. Hij heeft meer dan 17 procedures ondergaan, waaronder implantaten in zijn voorhoofd, armen en de rug van zijn handen. Hij heeft ook een gespleten tong en zijn oren zijn verwijderd. Allemaal met als doel zoveel mogelijk op een schedel te lijken. Het internet kent hem als mr. Skull Face. In totaal heeft Sandro meer dan $ 7.000 uitgegeven om zijn uiterlijk te veranderen.

Oren in een pot

De meest complexe en opmerkelijke operatie die Sandro heeft ondergaan, was de operatie om zijn oren in 2019 te verwijderen. Hij bewaart ze thuis in een pot. Sandro’s extreme uiterlijk trekt veel blikken in de stad. “Als mensen staren, kan het me echt niet schelen. Als iemand iets zegt als ‘je bent een zieke oude man’ dan antwoord ik met ‘dankjewel voor het compliment’. Negatieve opmerkingen gaan er aan de ene kant in en aan de andere kant weer uit. Het heeft vooral mijn zelfvertrouwen versterkt”, vertelde Sandro aan The Mirror. Ondanks dat Sandro zoveel procedures ondergaat, wil hij zijn lichaam blijven veranderen. Vervolgens wil hij zijn neus opereren en het wit van zijn ogen tatoeëren. Sandro leeft vandaag als alleenstaande man en heeft vanwege zijn uiterlijk geen baan kunnen krijgen.

“Mijn uiterlijk heeft een enorme impact gehad op mijn kansen op een baan, omdat veel bedrijven nog steeds erg conservatief zijn en liever met de stroom meegaan. Ik denk dat het natuurlijk effect heeft gehad op het vinden van een relatie, want het schrikt de meeste mensen af, maar natuurlijk vinden veel mensen het ook heel interessant”, zegt Sandro tegen The Mirror. Sandro waarschuwt ook anderen die overwegen hun lichaam aan te passen. “Doe vooral nooit iets alleen maar omdat je er meer flagrant of koel mee wilt zijn; het moet uit het hart komen en voor jezelf zijn”, zei Sandro.

Bron: The laughclub

Beeld: Instagram @mr._skull_face_666

Rolf heeft 278 piercings in zijn "aubergine"

Rolf heeft 278 piercings in zijn “aubergine”

Eén van deze blondjes is de moeder van de andere drie

Eén van deze blondjes is de moeder van de andere drie