in

Stom dronken man van vlucht geschopt

Beeld: Unsplash

Een dronken man die uit een vliegtuig werd gezet, zei dat dit kwam omdat hij ’te opgewonden’ was om na 11 jaar op vakantie te gaan. Hij stond met een vriend te wachten op een vlucht naar Portugal vanaf Manchester Airport. Hij kreeg toen hij ruzie kreeg met de bemanning. De politie werd vervolgens in het vliegtuig geroepen en vroeg de 27-jarige om te vertrekken. Maar hij werd beledigd voordat hij opstond en eiste dat agenten zijn spullen zouden dragen.

Dronken in het vliegtuig

Manchester Magistrates’ Court hoorde dat een bemanningslid de agenten een fles belastingvrije wodka overhandigde. Die was namelijk van Ashley Crutchley in beslag genomen en een derde van de inhoud ontbrak. Crutchley duwde ook een beambte naar voren en zei “kom op dan, maat, kom op” terwijl hij van de RyanAir-vlucht werd geëscorteerd. Crutchley’s vriend op de vlucht, die de orde niet had verstoord, moest het vliegtuig ook verlaten, terwijl andere vakantiegangers applaudisseerden.

Officier van justitie Paul Sumner zei dat de politie meteen kon zien dat de 27-jarige had gedronken. Zij hadden sterk het vermoedden dat hij wat vodka had gedronken voordat hij aan boord van het vliegtuig ging. Hij zei: “Agenten gingen het vliegtuig in en vonden de verdachte in rij 15 en vroegen hem te vertrekken. ” Vervolgens protesteerde hij verbaal, voordat hij opstond en eiste dat de agent zijn tas pakte en zijn bezittingen droeg.” “Agenten konden meteen zien dat de verdachte onder invloed van alcohol was. Verder gaf hij de agenten zelfs een fles wodka waarvan een derde van de inhoud ontbrak.”

Opgewonden

De andere agent greep zijn arm en hield hem in bedwang toen ze hem van de vlucht wegvoerden. Hij schreeuwde: “Ga door, ga door” toen hij van het vliegtuig in de wachtende politiebus werd gezet. Crutchley’s advocaat Rodrigue Landu zei dat hij ‘zijn uiterste verontschuldigingen’ had aangeboden voor wat er was gebeurd en zei dat de alcohol ‘hem parten speelde’. De 27-jarige heeft geen eerdere veroordelingen, en Landu zei dat hij gewoon ’te opgewonden’ was geraakt om weer op vakantie te gaan, in plaats van te proberen iemand pijn te doen.

Hij zei: “Hij was opgewonden over zijn vakantie, hij was al 11 jaar niet meer op vakantie geweest. Crutchley kreeg een boete van 320 pond nadat hij schuldig had gepleit aan dronken zijn in een vliegtuig en het aanvallen van een hulpverlener. Hij moest 85 pondbetalen aan gerechtskosten en een slachtoffertoeslag van 128 pond.

Bron: LADbible

Beeld: YouTube

Chauffeur die ontvoerd was: “Ik ben gekozen om aliens te introduceren aan de mensheid”

Vrouw die teveel at moet dubbel betalen bij ‘all you can eat’ restaurant