in

Deze vrouw kies er altijd voor om geen slip te dragen tijdens het sporten

slip
Beeld: Instagram

Een Australische influencer gaat tegenwoordig zonder slip onder haar sportoutfit de fitness in, wat bij sommigen vragen oproept over deze keuze.

Geen slip aantrekken

Ellie Gonsalves, een model en influencer met een actieve fitnessroutine, heeft openlijk gedeeld dat ze geen onderbroek draagt tijdens het sporten. Deze onthulling kwam ter sprake in een podcast gehost door Laura Henshaw en Stephanie Claire-Smith. Hoewel beide presentatrices dit idee aanvankelijk wat vreemd vonden, reageerde het 33-jarige model hierop met een glimlach. “Haha, ik draag nooit een onderbroek tijdens het fitnessen. Het voelt veel comfortabeler en er zijn geen lijnen zichtbaar. Ik begon ermee nadat Khloé Kardashian het aanraadde, en sindsdien doe ik het altijd op die manier,” deelde ze.

Dit nieuws heeft gemengde reacties opgeroepen bij andere luisteraars. Sommigen zien het niet dragen van ondergoed tijdens het sporten als een manier om wat meer ventilatie ‘daarbeneden’ te krijgen. Anderen hebben echter twijfels geuit over de hygiënische kant van de zaak en zijn van mening dat ondergoed juist bedoeld is voor dergelijke situaties.

Beeld: Zita

gothic barbie

Vrouw vertelt over haar transformatie van Horrorfilm liefhebber tot ‘Gothic Barbie’

overwinning

Bokster toont moed na intens bevochten overwinning: “ze aarzelde geen moment!”