in

Vrouw die in een polygamie relatie zit, vertelt hoe de relatie eigenlijk werkt

Polygamie relatie
Beeld: YouTube @ Love don't judge

Een vrouw die een ‘polygamie’ relatie is aangegaan met twee vrouwen heeft uitgelegd hoe het trio het laat werken. En ze hopen dat ze ooit kinderen krijgen.

Polygamie relatie

Het koppel Kenzie en Legacy had al een relatie toen ze Amber ontmoetten via een vriendschapsapp. De vriendschap die ze opbouwden nam al snel een onverwachte wending toen ze allemaal gevoelens voor elkaar begonnen op te vangen. Gelukkig voor hen is de relatie van kracht tot kracht gegaan nu ze zich voorbereiden op hun toekomst door op huizenjacht te gaan en hun hoop delen om elk een kind te baren. In een gesprek met het YouTube-kanaal Love Don’t Judge praatte het trio over hun ontmoeting op Bumble BFF, speciaal voor mensen die nieuwe vrienden willen maken. Hoewel ze allemaal meer dan een nieuwe vriendschap kregen, zouden de drie vrouwen het niet anders willen. Amber, die single was voordat ze Kenzie en Legacy ontmoette, zei: “We hebben elkaar allemaal ontmoet op Bumble BFF. Ik weet nog dat ik het profiel van Kenzie en Legacy zag.

“Eerst dacht ik, een polygamie, ik weet het niet, maar toen dacht ik dat het leuk kon zijn, dus swiped rechts. “We kwamen overeen en besloten om uit te gaan. Het klikte meteen de eerste dag.” “Het escaleerde vanaf daar gedurende de zomermaanden en toen die gevoelens zich begonnen te ontwikkelen, met Legacy eerst, bracht ze het meteen naar mij. “Ik zei eerst ‘nee’ omdat ik dacht: als we dit proberen en het gaat slecht, dan zijn we onze beste vriend kwijt. “Ik was bang, ik was echt nerveus in het begin. [Ik was bang] dat dit uitproberen kon leiden tot het verliezen van die relatie.”

Enthousiast

Kenzie, die toegeeft dat ze eerst aarzelde om een driehoeksverhouding aan te gaan, zei dat ze ‘enthousiast’ werd nadat ze onderzoek had gedaan. Het stel is populair geworden op sociale media en heeft samen 128.000 TikTok-volgers. Ze hebben ook gemengde reacties ontvangen nadat ze zich online over hun relatie hebben opengesteld, en Legacy deelde enkele van de misvattingen die ze vooral van mannen hoort. “Het is een beetje moeilijk voor sommige mensen om hun hoofd te wikkelen”, begon Kenzie.

“Mannen zullen opmerkingen maken over betrokken zijn of zoals ‘ik wil meedoen’, ‘ik hou ook van meisjes’,” vervolgde Legacy. “Mensen nemen ook aan dat ik de ‘man’ ben en dat ik twee vriendinnen heb. “Nee – [wijzend naar Amber] zij heeft twee vriendinnen, [wijzend naar Kenzie] zij heeft twee vriendinnen, [wijzend naar zichzelf] en ik heb twee vriendinnen.” Amber voegde eraan toe: “Mensen hebben zoiets van ‘Wie is de man van de relatie?’ en wij hebben zoiets van ‘Er is geen man, er zijn drie vrouwen’.” Kenzie volgde snel: “Dat is letterlijk het punt”.

Bron: Ladbible

verzekering

Man dumpt vriendin en dan gebeurt dit: ‘Is er een verzekering voor gekke ex-vriendinnen?’

hemel

Vrouw die 15 minuten stierf beschrijft wat ze zag toen ze ‘vijf jaar in de hemel was’