in

Toeriste aangevallen door orang-oetan die haar “meloenen” vastgrijpt

orang-oetan

Een bezoekster van de dierentuin Safari World in Bangkok, Thailand, is onlangs betast door een orang-oetan terwijl ze poseerde voor een foto. Het opmerkelijke incident werd vastgelegd op video.

Aangevallen door orang-oetan

De vrouw, Brandy Nicole genaamd, wilde graag op de foto met de orang-oetan en in eerste instantie leek alles goed te gaan. De aap hield haar vast, gaf haar kusjes en demonstreerde zijn lenigheid. Maar toen nam de orang-oetan plotseling plaats achter de 37-jarige toeriste en greep haar borsten vast, tot grote verbijstering van de vrouw. “Hij dacht echt dat hij mijn man was”, verklaarde ze achteraf. De video van het incident is opvallend en heeft online voor veel reacties gezorgd. De beelden roepen vragen op over de veiligheid van dierentuinbezoekers en de grenzen van mens-dier interactie.

@brandynicoleofficial This orangutan really thought he was my man 😩 #thailand🇹🇭 #postcardsfromtheworld #fyp #traveltiktok #travelbucketlist #monkeylove #orangutansoftiktok #safariworld ♬ Snooze X We Belong Together – lonely xo

Bezorgdheid

Brandy heeft de video van het incident gedeeld op TikTok en deze is inmiddels meer dan 14 miljoen keer bekeken. De reacties variëren van hilariteit tot bezorgdheid over het welzijn van de orang-oetan. Sommige TikTok-gebruikers vinden de beelden grappig en schattig: “Ik ga stuk van het lachen”, “Hij durft nogal” en “Ze heeft wel veel geduld”, aldus enkele reacties. Maar anderen uiten hun zorgen: “Het doet me persoonlijk pijn. Ik vraag me af hoe vaak we hem dit allemaal hebben laten herhalen”, schrijft een gebruiker. Een ander merkt op dat de aap waarschijnlijk is getraind om deze pose aan te nemen, wat ook verontrustend is. De reacties op de video roepen vragen op over het ethische aspect van mens-dier interacties in dierentuinen en de mogelijke impact op het welzijn van de dieren.

Bron: Zita

Plassen op de skipiste: Een slecht idee dat misging!

Plassen op de skipiste: Een slecht idee dat misging!

olifant

Olifant deelt tik uit aan vervelende toeriste die zijn rust verstoort