in

WTFWTF LOLLOL

Afrikaanse peuter met blauwe ogen en unieke ‘bliksemkenmerk’ op zijn gezicht zet de wereld op zijn kop!

Afrikaanse peuter met blauwe ogen en unieke 'bliksemkenmerk' op zijn gezicht zet de wereld op zijn kop!
Beeld: TikTok @raoultsasa0

Op het internet raken mensen niet uitgesproken over een Afrikaanse peuter met unieke gezichtskenmerken. Zijn unieke gezichtskenmerken hebben ervoor gezorgd dat hij nu over de hele wereld viraal gaat. Er wordt nu volop gespeculeerd over de reden waarom hij zo een speciale overkomen heeft.

Zet de wereld op zijn kop

Een van de redenen waarom deze peuter zoveel aandacht trekt, is omdat hij blauwe ogen en een ‘bliksemkenmerk’ op zijn gezicht heeft. Het ‘bliksemkenmerk’ op zijn gezicht heeft een speciaal karakter, omdat het veel erop lijkt alsof deze bij zijn haar begint. Zo is zijn haar gedeeltelijk wit en de kleur spreidt zich verder uit naar zijn gezicht. Sommige mensen menen te zeggen dat die jongen een ‘engel’ is. De video van de jongen is door een man met het TikTok account @raoultsasa0 geupload. Volgens de verklaring van de man is de jongen uit Nederland afkomstig. Onder de video zijn er lovende reacties over de jongen te lezen. Ene Duc Nambouri reageerde als volgt: “Hij ziet er zo uniek uit. Hij zou het moeten kunnen om een geweldige acteur te zijn. Hij valt al op tussen de massa.”

@raoultsasa0 #specialchild #afrikaaaaa❤️❤️❤️❤️ ♬ Bloqué – Fally Ipupa

Zeldzame ziekte

Ander personen menen te vertellen dat de unieke kenmerken van de jongen het gevolg is van een zeldzame ziekte. Zo zei iemand, met de gebruikersnaam Jamie La Chaky, het volgende: “Ik geloof dat hij het Waardenburg-syndroom heeft.” Het waardeborg syndroom heeft te maken met een groep genetische aandoening waarbij er kleurverandering ontstaat in het haar, huid en ogen van mensen met zo een aandoening. Een andere gebruiker die de video zag reageerde met een ietwat positievere toon: “Hij is zo mooi. Ik blijf maar denken dat hij door de bliksem werd gekust.” Wat het ook mag zijn, deze Afrikaanse peuter heeft inderdaad indrukwekkende gezichtskenmerken!

Bron: sgxl.nl

Beeld: TikTok @raoultsasa0

Vrouw krijgt schokkende reacties voor het zetten van neppe tatoeages op haar 1-jarig kind

Vrouw krijgt schokkende reacties voor het zetten van neppe tatoeages op haar 1-jarig kind

Hoe is het om... een polyamoreus gezin te zijn?

Hoe is het om… een polyamoreus gezin te zijn?