in

Jongedame overleefd kanker maar kan niet meer stoppen om middelvinger te tonen

Jongedame overleefd kanker maar kan niet meer stoppen om middelvinger te tonen
Beeld: TikTok @laurenwaggs

Een jongedame heeft kanker overleefd en hiermee is zeker heel blij mee. Maar de nasleep hiervan is dat ze niet kan stoppen om haar middelvinger te tonen. Het is best wel jammer om je in zo een positie te bevinden. Het namelijk voor ongemak, maar vooral voor verwarring zorgen.

Ze heeft kanker overleefd

Lauren Wagner, 26, zei dat artsen haar berispten omdat ze verkeerd zat aan haar bureau en haar slechte houding de schuld gaven van haar plotselinge rugpijn. “Ik had graag willen geloven dat mijn rugpijn te wijten was aan mijn werkplek die niet ergonomisch vriendelijk was, maar het was eigenlijk een van de ergste scenario’s voor mij,” onthulde de jonge Canadese. Haar rugpijn begon in maart 2020, precies toen ze begon met werken vanuit huis. In juni werd het heel ernstig. “In die tijd heb ik drie artsen gezien en ben ik door allemaal ontslagen”, zei ze.

@laurenwaggs Don’t take it personally 😜 #nervedamage #hands #spinesurgery #scars #brachialplexus #disability #spinalsurgery #spinalcord #handdisability #medical ♬ I have this thing – Emily

Kan niet stoppen met het tonen van haar middelvinger

Lauren Wagner is blijvend beperkt na het herstellen van een zeldzame ruggenmergtumor. Pas toen ze naar een chiropractor ging die onthulde dat haar symptomen “erger waren dan die van mensen die betrokken waren bij ernstige auto-ongelukken”, realiseerde ze zich dat er iets veel sinisters aan de hand was. Ze sprak met haar arts en vroeg om een MRI, die gepland stond voor augustus. Binnen enkele uren belde haar arts om haar te laten weten dat de MRI een grote massa op haar ruggenmerg had gedetecteerd. “Mijn hart zonk op dat moment in mijn schoenen,” zei ze, toegevend dat ze het nieuws nauwelijks kon bevatten. “Het engste is dat ik slechts een paar weken verwijderd was van blijvende verlamming”, zei ze. De komende jaren zouden “de meest traumatische” van haar leven zijn.

Bron: Daily mail

Beeld: TikTok @laurenwaggs

Vrouw geeft de ontlasting van de hond van haar buren weer aan hun!

Vrouw geeft de ontlasting van de hond van haar buren weer aan hun!

Parachutespringer deelt adembenemende video van mislukte sprong: 'Ik heb mezelf belachelijk gemaakt!'

Parachutespringer deelt adembenemende video van mislukte sprong: ‘Ik heb mezelf belachelijk gemaakt!’