in

Rubber Boy: De super flexibele Indiase schooljongen

Beeld: YouTube @StoryTrender

Een 10-jarige die in zijn woonplaats in het noorden van India bekend staat als “de Rubber Boy” heeft een ongelooflijk flexibel lichaam. Hij werd gefilmd terwijl hij een aantal verbijsterende rekoefeningen deed.

“Rubber Boy”

Ujjawal Vishwakarma, die op zesjarige leeftijd met yoga begon, kan zijn lichaam achterover buigen om plat op de grond te gaan liggen. Hij kan dan weer omhoog komen door alleen maar zijn ruggengraat te bewegen. Deze routine is een ongelooflijk moeilijke yogahouding die de “Niralamaba Purna Chakrasana” wordt genoemd. De jongen is dan in staat zijn lichaam vanuit die positie weer rechtop te tillen. En herhaalt dit hele proces 16 keer per minuut.

Arme ouders

Ujjwal is geboren uit arme ouders uit de stad Sardhana in de deelstaat Uttar Pradesh. En hij laat geen middel onbeproefd om zijn volk trots te maken. Hij heeft momenteel zijn oog laten vallen op het vestigen van een Guinness wereldrecord voor het doen van het grootste aantal rugliggingen in een minuut. De jongen beoefent elke dag drie uur lang yoga om zijn vaardigheden aan te scherpen.

Bron & Beeld: YouTube

Schilderend giraaf onthult gender reveal van koppel

Behulpzame metgezel geeft boodschappen door tussen echtpaar