in

Dieven stelen gympen ter waarde van € 15.000, maar ze waren allemaal voor de rechtervoet

dieven

Dieven in Peru hebben zichzelf echt in de problemen gebracht na een mislukte overval op een schoenenwinkel in de stad Huancayo.

Dieven plannen overval

Er wordt gemeld dat drie personen een winkel in Huancayo zijn binnengedrongen en meer dan 200 (rechtervoet) trainers hebben meegenomen. Volgens de eigenaar van de winkel hadden de trainers een geschatte waarde van € 15.000. Niet alleen dat, maar het hele overval is vastgelegd op een beveiligingscamera. Op de beelden van de diefstal is te zien hoe de drie dieven ’s nachts een hangslot op het rolluik van de schoenenwinkel openbreken. Vervolgens gebruiken ze een driewieler om schoenendozen van verschillende merken mee te nemen.

Wat ze echter over het hoofd hebben gezien, is dat elke van die dozen slechts één schoen bevatte. De andere bevond zich waarschijnlijk op de winkelvloer. De dieven zijn nog niet gepakt, maar de politie verwacht dat het niet lang zal duren voordat ze worden ontdekt.

Interview

In een interview met Peruaanse media zei de lokale politiechef, Eduan Díaz: “We hebben bewijsmateriaal verzameld op de plaats delict. Het opmerkelijke aan deze overval is dat alleen schoenen voor de rechtervoet zijn gestolen. “Met de beelden en de vingerafdrukken kunnen we deze individuen opsporen.” Tot die tijd hebben deze drie criminelen veel tijd om na te denken over hun daden.

Deze bizarre en eerlijk gezegd zielige overval komt kort na een veel indrukwekkendere kraak in Toronto, Canada, waarbij $ 20 miljoen (£12 miljoen) aan goud en waardevolle spullen zijn verdwenen. De politie onderzoekt deze filmachtige diefstal, waarbij een kostbare zending goud en andere waardevolle items zoekraakten op de luchthaven van Toronto. In tegenstelling tot onze arme schoen dieven wordt vermoed dat de criminelen achter de goudroof een professionele bende waren.

Bron: Ladbible

Beeld: Pexels & Unsplash

routinecontrole

Agent overleeft angstaanjagend ongeluk tijdens routinecontrole op snelweg!

Fast & Furious

Bedrijf biedt € 1000 om elke Fast & Furious film te bekijken