in

Fanaat onthult: “Ik ben in het openbaar bespuugd vanwege mijn extreme lichaamsaanpassingen”

fanaat

Een body modification fanaat die hoorns in zijn hoofd heeft laten implanteren heeft onthuld dat mensen op hem spugen in de bus vanwege zijn uiterlijk.

Body modification fanaat

Remus, uit Kopenhagen, Denemarken, die met zijn modificatieproject begon toen hij 14 jaar oud was, zei dat ouders de ogen van hun kinderen bedekken als hij langs hen loopt. Hij schat dat hij nu 25 is en 3500 euro heeft uitgegeven aan veranderingen aan zijn lichaam, waaronder tatoeages en een gespleten tong.

Hij voegde eraan toe dat het zijn datingleven heeft verstoord, omdat veel potentiële vrijers zijn afgeschrikt door zijn aanpassingen en tatoeages. Maar ondanks zijn extreme uiterlijk, geeft Remus toe dat er een aantal dingen zijn die hij nooit zal doen om een gemodificeerd lichaam te krijgen. Hij beweert dat hij “bang” is voor het afsnijden van ledematen. Remus, die zegt geïnspireerd te zijn door ‘hardcore’ muzikanten, onthulde: “Ik ben bespuugd terwijl ik in de bus zat en me met mijn eigen zaken bemoeide.

Commentaar

Mensen schreeuwen naar me op straat en ouders bedekken de ogen van hun kinderen als ik langsloop. Online krijg ik commentaar dat ik moet sterven, dat ik mezelf heb geruïneerd en dat ik nooit meer zal worden aangenomen voor een baan. Thuis beweerde Remus dat zijn familie ook zorgen had geuit over zijn uiterlijk. Hij zei: “In het begin was mijn familie er erg op tegen en hadden we veel discussies.

Het kon me niet echt schelen – en dat doe ik nog steeds niet – wat mijn familie denkt, want het is mijn lichaam, mijn beslissing. Ze houden nog steeds niet van mijn aanpassingen, maar nu praten ze er niet meer over. Af en toe krijg ik de vraag: “Wat ga je de volgende keer doen?” en ik ben niet van plan te stoppen, alleen omdat mijn familie het niet goed vindt. Mijn vrienden accepteren het, omdat ze me zien voor wie ik ben en niet voor mijn uiterlijk – maar ik heb niet veel vrienden die er net zo uitzien als ik.

Bron & Beeld: Dailymail

uner-chauffeur

Australia’s Got Talent-ster Jack Vidgen: ‘Hetero Uber-chauffeur zag mij wel zitten’

Beveiliger McDonald's laat zich van zijn slechte kant zien: 'Slaat vrouwelijke klant neer!'

Beveiliger McDonald’s laat zich van zijn slechte kant zien: ‘Slaat vrouwelijke klant neer!’