in

Datingexpert onthult de allerbeste chat-uplijn om op Tinder te gebruiken

Beeld: TikTok @evolvesocialdating

Kijk, iedereen heeft zijn eigen chatlijn. In het beste geval maken ze je aan het lachen, in het ergste geval zoek je de dichtstbijzijnde nooduitgang. Dus om ons allemaal uit onze ellende te verlossen, is een dating professional van Evolve Social Dating hier om te helpen. Ja, hij heeft de allerbeste chat-up lijn onthuld die je op Tinder kan gebruiken.

Chat-up lijn om op Tinder te gebruiken

Volgens de TikTokker is nummer één: “Je ziet eruit als mijn toekomstige ex-vrouw.” We zouden beweren dat echtscheiding niet echt opener materiaal is, maar zoals de datingprofessional uitlegt: “Ik vind deze leuk omdat je vaak reacties krijgt zoals, je weet ‘waarom toekomstige ex-vrouw’ of je weet ‘au’, of zoals ‘ja, hoe wist je dat?’ maar hoe dan ook, je kunt er een leuk klein rollenspel van maken. “Ik zou ook zeggen dat de meeste mensen er niet aan denken om zich als een gescheiden stel te gedragen als iemand een rollenspel voorstelt. Maar weet je, misschien werkt het?

De volgende is: “Héy probleem.” Ja, we kunnen enge ooms deze over de hele wereld horen herhalen. Maar de dating professional lijkt een zwak te hebben voor deze opener en zegt: “Ik vind deze leuk, omdat het een onderliggende seksuele toon of frame heeft. En het meestal heel goed gaat met meisjes die er echt uit zien als problemen, omdat ze het er waarschijnlijk mee eens zijn.” Juist, er valt hier veel uit te pakken, maar het is in ieder geval niet zo erg als de vorige. En ten slotte is nummer drie, misschien wel de beste van allemaal, een eenvoudig ‘je lijkt op mijn soort meisje’. Wat een gemakkelijkere manier lijkt om naar een ​​date te vragen dan te vragen naar huwelijkse voorwaarden en echtscheidingen.

@evolvesocialdating The Best Tinder Openers #tinder #datingadvice #tinderpickuplines #textgame #bestopener ♬ original sound – evolvesocialdating

Een beetje intriges

De datingprofessional voegt eraan toe dat het in ieder geval bij deze ‘een beetje intriges creëert, waardoor ze denken’ oké, waarom ben ik jouw type meisje, wat voor type meisje denk je dat ik ben?’ waarmee je dan weer in een cold read kunt gaan’. Een cold read is gewoon het afleiden van eigenschappen over iemand op basis van de weinige informatie die je beschikbaar hebt, zoals hun Tinder-profiel bijvoorbeeld.

En terwijl ze een koude lezing deden, in combinatie met deze geniale ophaal lijnen, dachten TikTok-gebruikers dat je niet ver kon gaan, verkeerd, duidelijk nota nemend van de expert. Een gebruiker zei: “Wauw, je lijkt echt je spullen te kennen”. En hoewel we graag het succespercentage van de datingexpert zouden willen zien, moeten we allemaal ergens beginnen, toch? Je kunt hier meer te weten komen over online datingexperts Evolve Social Dating.

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @evolvesocialdating

Man woedend: kon op zijn verjaardag geen ritjes in pretpark maken

Man woedend: kon op zijn verjaardag geen ritjes in pretpark maken

Peuter terroriseert de boel tijdens 8-urige vlucht