in

WTFWTF

Man beweert: “”We worden geoordeeld voor het ‘plastic’ uiterlijk van mijn vrouw…

Veel mensen laten zich opereren om het uiterlijk te krijgen dat ze willen, en zolang je ouder bent dan 18, heb je alle recht van de wereld om met je lichaam te doen wat je wilt. Maar de meeste mensen worden geoordeeld over de aanpassingen die ze doen aan hun lichaam. En Sonja is namelijk een van deze mensen.

Geoordeeld over uiterlijk

Zou je elke beslissing van jouw partner steunen, zelfs als die levensbedreigend zou kunnen zijn? Voor Harris, een ingenieur uit Helsinki, Finland, gaat het geluk van zijn vrouw boven alles. Harris is getrouwd met Sonja, een model dat 40.000 euro heeft uitgegeven aan plastische chirurgie om haar uiterlijk te verbeteren. Vorig jaar kreeg de moeder van één kind ernstige complicaties waardoor ze haar borstimplantaten moest verwijderen. Maar dat weerhield Sonja er niet van om haar volgende ingreep te ondergaan. Op sociale media is Sonja altijd veroordeeld over haar uiterlijk, zelfs haar relatie met Harris ligt onder vuur. Maar het stel kiest ervoor om de negatieve commentaren te negeren, terwijl Harris zegt dat hij volledig achter de zoektocht van zijn vrouw staat om haar droomlichaam te bereiken.

Heel veel operaties

Sonja heeft over de jaren heen heel veel operaties gedaan. En ze krijgt heel veel negatieve reacties van trollen. Een van de reacties luidt: “Zo onnatuurlijk, puur nep. Je kunt geen echte man vinden.” En een andere opmerking zei: “Ze lijkt op een …. Hoe kan haar man haar verdragen? Ze is al 5 jaar getrouwd met haar man, en hij ondersteunt haar namelijk in alles wat ze doet.

Bron: YouTube

Partner doet haar verhaal: 'Ik ben 23 en hij 62, maar ik ben niet achter zijn geld'

Partner doet haar verhaal: ‘Ik ben 23 en hij 62, maar ik ben niet achter zijn geld’

33-jarige vrouw vertelt over haar obsessie voor Rihanna