in

Boer heeft het gehad met mensen die op zijn land parkeren en wat hij daaraan doet is geweldig

Een boerderij runnen is een van de zwaarste beroepen die er zijn. Het betekent ’s morgens vroeg opstaan en dag in dag uit handenarbeid uitvoeren in de zon. Toen mensen het pleidooi van een boer om niet meer illegaal op zijn land te parkeren bleven negeren, besloot hij het heft in eigen handen te nemen. Hij had er genoeg van om het op een nette manier te doen en moest de mensen een lesje gaan leren. Lees verder om te weten te komen wat hij deed en wat het eindresultaat was.

Davao Bedekovic, de boer


Davao Bedekovic is de eigenaar van een boerderij die onnadenkende mensen dachten te kunnen gebruiken als parkeerplaats. Hij is al enige tijd afhankelijk van zijn land en de mineraalrijke grond, maar eens in de week wordt alles waar hij hard voor werkt bedreigd. Bedekovic is een bescheiden man en vestigt liever niet de aandacht op zichzelf of zijn land. Maar een virale video over wat hij deed om mensen ervan te weerhouden op zijn land te parkeren, veranderde zijn leven ten goede. Dit leidde er uiteindelijk toe dat de politie opdook. Maar stonden zij aan zijn kant?

Te veel winkelend publiek

Sinds Bedekovic’s dorp Jakuševac werd geïntegreerd met de stad Zagreb in Kroatië, kwamen talloze inwoners van Zagreb naar het gebied voor de wekelijkse vlooienmarkt. Het eens zo kleine stadje, dat nu deel uitmaakt van de gemeente Zagreb, wordt nu wekelijks overspoeld door mensen die op zoek zijn naar wat velen als rommel zouden beschouwen. Sommige inwoners zagen het als een manier om snel geld te verdienen, maar boeren als Bedekovic waren er helemaal niet blij mee. Omdat er zoveel bezoekers naar Jakuševac kwamen om de vlooienmarkt te bekijken, kreeg de stad te maken met veel auto’s. Het zal niemand verbazen dat er niet genoeg ruimte was om te parkeren op het voor de markt bestemde terrein, dus begonnen de mensen te parkeren waar ze maar wilden. Helaas lag de boerderij van Bedekovic aan de overkant van de straat, zodat het een uitstekende parkeerplaats werd toen het hoofdterrein vol was.

Omdat Bedekovic’ land zo groot is, leek het een voor de hand liggende keuze voor mensen om hun auto daar te parkeren. De meesten dachten dat het geen kwaad kon om er maar een paar uur te parkeren, vooral als andere mensen het ook deden. Bedekovic had echter keer op keer duidelijk gemaakt dat hij het niet op prijs stelde dat het winkelend publiek elke zondag op zijn landbouwgrond parkeerde. Hoewel de meeste mensen auto’s alleen als een gevaar zien als ze in beweging zijn, was dat bij Bedekovic zeker niet het geval. Lekkende auto’s baarden hem zorgen Nadat de video van Bedekovic’s wraakactie viral ging op het internet, kwam er wat tegengeluid van mensen die beweerden dat hij te ver ging. Hoewel het voor korte tijd betreden van een klein deel van Bedekovic’s uitgestrekte land misschien niet het ergste is, was het achterlaten van hun voertuigen wel een probleem. Wil jij ook weten wat Bedekovic gedaan heeft? Bekijk hieronder dan de onderstaande video:

Bron: Postfun

Beeld: YouTube

Vaders worden high en geven hun kinderen levensadvies

Hilarische ongemakkelijke momenten die ‘ongemakkelijk’ naar een nieuw niveau tillen