in

Moeder ontdekt dat haar dochter eigenlijk niet haar biologische dochter is

biologische
Beeld: Unsplash/Pexels

Een vrouw deelde haar hartverscheurende verhaal waarbij ze ontdekte dat het meisje dat ze vijf jaar lang had opgevoed, niet haar biologische dochter was.

Niet mijn biologische dochter

De 29-jarige moeder vertelde vol angst over wat er in haar familie was gebeurd. Door een fout in het ziekenhuis werd haar dochter na de geboorte verwisseld met een andere baby, zonder dat zij en haar man daarvan op de hoogte waren, en ze namen per ongeluk de verkeerde baby mee naar huis. De vrouw legde uit dat haar man haar beschuldigde van vreemdgaan, omdat het meisje totaal niet op hem leek. Hij eiste een vaderschapstest, die negatief was. “Maar ik ben hem nooit ontrouw geweest. Hij dacht dat onze relatie een leugen was en wilde scheiden.”

Om haar onschuld te bewijzen, besloot de vrouw de DNA-matches van het kleine meisje te onderzoeken, maar er bleek geen verwantschap te zijn met een van beide ouders. Toen ze begreep wat er was gebeurd – namelijk een verwisseling die vijf jaar geleden in het ziekenhuis had plaatsgevonden – kwam ze in actie om haar echte biologische dochter op te sporen en na een paar weken slaagde ze erin. “Ze was in een pleeggezin. Ik denk niet dat het verrassend zal zijn dat het ziekenhuis waar we haar hadden niet in de beste buurt was. Ze werd naar een familie gebracht waar een onderzoek naar liep, en toen bleek dat ze niet hun biologische dochter was, werd ze door de staat meegenomen”, legde ze uit. “Ik voel medelijden met dat gezin, maar tegelijkertijd ben ik zo dankbaar dat ik ze veilig en wel heb gevonden! We zijn meteen begonnen met het adoptieproces.”

biologische
Beeld: Pexels

Rechtszaak

Na deze kwestie heeft de moeder een rechtszaak aangespannen tegen het ziekenhuis en een aanzienlijke schadevergoeding gekregen, die ze wil gebruiken voor het welzijn van haar nieuwe uitgebreide familie. “We hebben onze dochter uitgelegd dat haar zus bij ons komt logeren en dat we nog steeds ontzettend veel van haar houden. Ze lijkt enthousiast over het idee. We hopen dat alles goed zal verlopen. Ik weet niet wat we met het andere gezin gaan doen.” Mijn biologische dochter lijkt zich hen niet veel te herinneren en ik wil ze er niet onnodig bij betrekken, maar ik weet dat het waarschijnlijk moreel verkeerd is om ze niet op de hoogte te stellen van wat er is gebeurd. Ik bedoel, die arme moeder heeft waarschijnlijk geen idee.

Ik kan me alleen maar voorstellen hoe vreselijk dat moet zijn. Op dit moment focus ik me echter op mijn dochters en hoop ik dat ik ze een goed leven kan geven.” Na het ontdekken van de waarheid is de band met haar man sterker geworden en zijn alle plannen voor een scheiding van de baan. Het is absoluut een bizar verhaal, maar gelukkig hebben de moeder en de dochter elkaar gevonden.

Bron: Curioctopus

kassa

Moeder woedend na het opmerken van een ‘ongepaste’ display bij de kassa: ‘Laat onze kinderen met rust’

melkkrat

Moeder maakt gebruik van melkkrat om haar kinderen te vervoeren