in

Netflix-fans zijn ‘ontzettend geschrokken’ van de ‘verontrustende’ nieuwe horrorfilm Tin And Tina

horrorfilm
Beeld: Screenshot @dailymail

Een ‘griezelige’ en ‘verontrustende’ Spaanse horrorfilm Tin and Tina heeft Netflix-kijkers de stuipen op het lijf gejaagd.

Horrorfilm Tin and Tina

Tin And Tina, die vorige week werd uitgebracht op de streaminggigant, is een langere bewerking van een gelijknamige korte film uit 2013, ook geregisseerd door Rubin Stein. De thriller speelt zich af aan het begin van de jaren 80 in Spanje en volgt het verhaal van een vrouw die een miskraam krijgt op haar trouwdag. Ze krijgt van haar dokter te horen dat ze geen kinderen kan baren en haar depressie wordt steeds erger.

Maar al snel adopteert het pasgetrouwde stel een tweeling Tin en Tina die de strenge religieuze leer volgen en delen met hun nieuwe ouders. Tin en Tina brengen een griezelige en gespannen energie in het huis van het koppel als er mysterieuze en gewelddadige gebeurtenissen beginnen plaats te vinden. Het echtpaar Lola en Adolfo wordt gespeeld door Milena Smit (26) en Jaime Lorente (31). De tweeling Tin en Tina wordt gespeeld door de 11-jarige Anastasia Russo en Carlos González Morollón. En sinds de film op Netflix staat, zijn mensen doodsbang.

Eng

Een bange kijker schreef: ‘Ik heb Tin en Tina op Netflix gezien. Als je denkt dat de Shining-tweeling eng was… dan heb je nog niets gezien. Ze hebben me de stuipen op het lijf gejaagd en ik zal nog dagen nachtmerries hebben.

Een andere kijker voegde er ijzingwekkend aan toe: ‘Ik bid dat #TinandTina vannacht niet in mijn dromen komt. Ik kan niet eens de tweede helft kijken, terwijl het zo stil is in huis. Waarom heb ik mezelf dit aangedaan? Een derde persoon zei: ‘Ik moet een Barbie-film kijken na het zien van Tin en Tina, die film is zo verontrustend. Iemand anders voegde eraan toe: ‘Ik heb in lange tijd niet zo’n griezelige film gezien als Tin en Tina.

Bron & Beeld: Dailymail

kaaklijn

Influencer onthult hoe ze haar ‘babyface’ volledig transformeerde om een perfect gevormde kaaklijn te krijgen

serie overspelige

Vrouw onthult: ‘Ik raakte dom genoeg betrokken bij een serie overspelige”