in

Seriemoordenaar Dexter keert terug in bloedstollende nieuwe serie!

Een van de grootste hitseries van de afgelopen jaren is natuurlijk Dexter. En er is groot nieuws rond de sympathieke seriemoordenaar: er komt namelijk een bloedstollende nieuwe serie!

De serie gaat over forensisch onderzoeker Dexter, die op basis van bloedvatpatronen voor de afdeling moord van de politie Miami Metro jaagt op moordenaars in de stad. Dexter leeft echter een dubbelleven, waarin hij zelf ook niet vies is van een moord of twee. De serie zit vol met bloedstollende momenten waarin Dexter’s omgeving op een haartje na de waarheid ontdekt over zijn duistere zijde.

Het achtste en laatste seizoen van Dexter kwam in 2014, volgens veel kijkers teleurstellend, ten einde. Het einde blijkt nu gelukkig toch niet het einde geweest te zijn. Showtime heeft namelijk aangekondigd met een nieuw, negende seizoen te gaan komen, welke begin 2021 in productie zal gaan! De verwachting is dat onze favoriete moordenaar eind volgend jaar weer op de buis zal verschijnen. Wij beginnen alvast met aftellen!

Check de aankondiging van Showtime over de nieuwe serie van Dexter hier:

Bron & beeld: Just watch

Man die tussen Barcelona-rellen piano speelt gaan viral

Hotels slaan alarm: ‘Feestende jongeren misbruiken kamers als clubs’