in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw opent kluis in huis die ze gekocht heeft bij de veiling: moest de politie bellen!

Beeld: TikTok @misstiffanyma

Een vrouw werd gedwongen de politie te bellen nadat ze een enorme kluis had ontdekt in een huis. Ze had de woning namelijk op een veilig gekocht en besloot dus om de kluis open te breken

Omtoveren in een winstgevend huis

Tiffany Ma, 28, uit LA, kocht het pand met haar partner in een poging het vervallen pand om te toveren in een winstgevend huis. Maar het paar kreeg meer dan waar ze op gerekend hadden toen ze voor de eerste keer binnenstapten. Nadat ze een aannemer hadden ingehuurd om de kluis open te breken, was Tiffany zo verbaasd over wat zich binnen bevond. Ze besloot toen om de politie in te schakelen.

@misstiffanyma Replying to @joyfulgordotv here’s everything we found in the 4000 lb safe! #theflip #fixerupper #renovation #homerenovation ♬ Buttercup – Jack Stauber

Bezittingen kluis

Er lagen niet alleen een ‘dolk uit de Tweede Wereldoorlog’ en verlovingsringen in. Maar in een TikTok-video zei Tiffany dat ze ook ‘een heleboel foto’s vond die zeker als chantagemiddel gebruikt kunnen worden’. Het meest griezelige van alles was echter het feit dat de kluis een voorwerp bevatte waar Tiffany niet over kon praten. De politie had haar namelijk gewaarschuwd om stil te zijn.

Tiffany vertelde haar volgers: “We vonden erfstukken zoals een verlovingsring, een hoop foto’s die zeker als chantagemiddel gebruikt kunnen worden. Een ton zeldzame biljetten en oude munten die waarschijnlijk meer waard zijn dan een Birkin. Ze voegde eraan toe: “We hebben zelfs een dolk uit de Tweede Wereldoorlog gevonden die voor de slechteriken was. Maar eerlijk gezegd, het gekste wat we hebben gevonden, mag ik jullie niet eens vertellen, want we moeten de politie erbij halen.” Nadat de politie was ingeschakeld, heeft het echtpaar het huis schoongemaakt. Maar ze besloten om het volledig af te breken en het weer van de grond af op te bouwen. Tiffany en Matt ontdekten uiteindelijk dat de vorige eigenaar was overleden zonder testament, en haar clip is tot nu toe maar liefst 1,7 miljoen keer bekeken.

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @misstiffanyma

Vrouw veroorzaakt aanrijding onderweg naar de kerk: weigert om bescheiden te overleggen

99-Jarige man wil scheiden van vrouw om affaire van 70 jaar geleden