in

WTFWTF

Vrouw doet zwangerschapstest in ijslolly: laat haar vriend het eten

Beeld: TikTok @livingmemerz

Wanneer je zwanger bent, bedenk je allerlei manieren om het nieuws aan je partner te vertellen. Maar mensen zijn grondig geëxtrapoleerd door een TikTok-video die een vrouw laat zien. Ze heeft haar positieve zwangerschapstest namelijk in een ijslolly bevriest voordat ze het aan haar partner geeft om te onthullen dat ze zwanger is.

Zwangerschapstest in ijslolly

TikTokker @livingmemerz heeft de clip onlangs opnieuw gedeeld op sociale media en mensen walgden in het commentaargedeelte. Onder de video, die meer dan een miljoen keer is bekeken, staan ​​opmerkingen als ‘Eeewww waarom doe je dat’ en ‘HOE dacht ze dat dat oké was?! Eeuw!” snel opgeknapt. Een andere persoon grapte botweg: “Scheiding”, en een vierde TikToker herhaalde: “Ik zal deze man wat geld geven om hem te helpen een scheiding aan te vragen. “HELP DAT IS SMERIG”, riep iemand anders uit, terwijl een andere persoon schreef: “Fout. Gewoon fout.” TikToker @dethkyu deelde de video ook opnieuw en schreef: “Waarom stopte ze haar positieve zwangerschapstest in een ijslolly en liet ze hem het eten …”

@livingmemerz His face explains everything 😂 Remember to Follow and Like 😄💕 #pregnancy #pregnancytest #pregnet #girlfriend #mygirl #mygirlfriend #girlfriendprank #girlfriendsbelike #girlfriendproblems #girlfriendmemes #memestiktok #memesdaily #funnymemes #funnymemesdaily ♬ original sound – LivingMemerz

Onhygiënisch

Een persoon merkte op hoe onhygiënisch het was en antwoordde: “Er zitten bacteriën in omdat het een zwangerschapstest is.” Een andere kijker met arendsogen zei: “Ik bedoel, de test had de afdekkap erop die het gebruikte onderdeel bedekt, maar het is nog steeds een beetje smerig.” Niet iedereen vond de video echter zo grimmig, met een gebruiker van sociale media die zei: “Ik bedoel, ik weet zeker dat hij dat eerder heeft gegeten …” en een andere die echode: “Ik zie niet wat er mis is.”

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @livingmemerz

Vrouw heeft ‘plastic’ voorhoofd: is in de zon in slaap gevallen

Dappere peuter maakt einde aan slang die haar in gezicht beet