in

Piloot dreigt vliegtuig om te draaien als passagier ongeklede foto’s blijft rondsturen

Beeld: TikTok @teighmars/ Unsplash

Een piloot dreigde het vliegtuig om te keren en een einde te maken aan ieders vakantie nog voor die begonnen was, als ze niet zouden stoppen met het rondsturen van naaktfoto’s via AirDrop.

Bedreiging piloot

De hele vreemde aankondiging werd op video vastgelegd door passagier Teighlor Marsalis. Die filmde hoe de piloot zei dat hij “terug moest naar de gate, iedereen moet uitstappen”. De piloot voegde eraan toe: “We zullen de beveiliging erbij moeten halen.” In de rest van de video, die inmiddels meer dan twee miljoen keer is bekeken, zei de gezagvoerder van het vliegtuig dat ieders ‘vakantie verpest gaat worden’ als de activiteit niet stopt. “Wat dat AirDrop-ding ook is, stop met het sturen van naaktfoto’s. En laten we naar Cabo gaan,” voegde hij eraan toe.

@teighmars @robloxsouthwestair takes airdropping nudes very seriously. #AEJeansSoundOn #WorldPrincessWeek ♬ original sound – Teighlor Marsalis

Het tafereel

Het hele tafereel speelde zich af op een vlucht van Southwest Airlines naar Cabo, Mexico. En het doet een beetje denken aan die scène in The Simpsons waarin de kinderen achter in de auto zitten te klagen voordat de boze vader een klap op zijn achterhoofd krijgt van Nelson Muntz.

Maar in plaats van “terug naar Winnipeg!” was dit vliegtuig nog niet eens van de grond gekomen voordat de dreigementen om de vlucht helemaal te annuleren begonnen. We kunnen alleen maar aannemen dat mensen AirDrop gebruikten om ongevraagd dingen door te sturen naar mensen. Wat eerlijk gezegd niet erg aardig is om te doen. Toch heeft de gematigde en weloverwogen toon van de piloot en zijn dreigement de mensen online geamuseerd. Meer dan 1.000 mensen hebben gereageerd op de oorspronkelijke TikTok video, die vier dagen geleden werd gedeeld. De meesten van hen lachen alleen maar om de ‘grote vader vibes’ die ze krijgen van de man die de leiding heeft over het vliegtuig.

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @teighmars

Vrouw die baby kreeg met 40 jaar oudere seriemoordenaar geef niets om zijn verleden

‘Meest getatoeëerde man van England’ woedend: is uit supermarkt gezet