in

Vrouw bevindt zich in een dillema: Weet niet niet te handelen nadat ze de vriend van haar vriendin heeft betrapt tijdens het uitlopen!

Vrouw bevindt zich in een dillema: Weet niet niet te handelen nadat ze vriend van vriendin heeft betrapt tijdens het uitlopen!
Beeld: Freepik.com

Een vrouw heeft de vriend van haar vriendin betrapt tijdens het uitlopen. Het gevolg is dat ze zich nu bevindt in een dillema. Ze weet niet precies hoe ze moet omgaan met de ontstane situatie. Dit is inderdaad begrijpelijk omdat de relatie tussen haar vriendin en diens partner op de klippen kan lopen. Aan de andere kant is niets zeggen aan je ‘bestie’ misschien ook niet de best oplossing. Dit zorgt voor spanning bij de vrouw en hiermee kan ze niet goed mee omgaan. Al met al blijft het inderdaad een lastige opgave.

Dillema

De dame die zich in een dillema bevindt, werkt in een hotel. In datzelfde hotel kwam de vriend van haar vriendin langs met een andere dame. De vriend heeft een kamer geboekt en ging samen met de dame in een kamer. En het ergste van alles natuurlijk is dat de vriendin alles gezien heeft. Ze heeft het niet horen zeggen, ze heeft het gewoon meegemaakt. In dit geval is ze dus kroongetuigen in de case tegen de vriend van haar vriendin voor een geval betreft uitlopen. De dame kon geen oplossing bedenken en besloot advies in te winnen via het radiostation FunX. De adviezen die ze van de luisteraars kreeg liepen uiteen.

Afbeelding: Freepik.com

Hoe te handelen nadat vriend van vriendin betrapt is op uitlopen

Zoals eerder aangegeven liepen de adviezen van de luisteraars uiteen. De ene was van mening dat de vrouw gewoon moest opbiechten en alles aan haar vriendin moest zeggen. De reden hiervoor was dat de vriend geen kamer gehuurd heeft om te gaan schaken. Hij heeft wel degelijk de daad gedaan. Een andere beller was van mening dat de vrouw niet precies weet wat de man en de vrouw in de kamer hebben gedaan. Volgens de beller was er namelijk enige kans dat ze in de kamer zijn gegaan om te vergaderen.

Bron: funx.nl

nabestaanden

Vader vervalst zijn dood om nabestaanden een ‘lesje’ te leren voordat hij op zijn eigen begrafenis verschijnt

kritiek

Moeder krijgt felle kritiek van andere moeders nadat ze haar dochters kamer opruimt