in

Peuter terroriseert de boel tijdens 8-urige vlucht

Beeld: YouTube @ Daily Mail

Passagiers van een vlucht, die vanuit Duitsland richting New York moesten vertrekken, zijn zeer getraumatiseerd door een peuter. De beelden zijn door een van de passagiers vastgelegd. Volgens de passagier heeft de peuter van begin tot het eind van de vlucht geschreeuwd.

Vol energie

Shane Townley, een artiest uit New York, heeft de weerbarstige peuter kunnen filmen toen hij door de zitplaatsen liep en hard aan het gillen was. De moeder van de peuter, die een onbekende Amerikaanse vrouw is, probeerde haar ukkie te kalmeren. Dit deed ze door een vliegtuig personeel te vragen om de wifi aan te doen, zodat hij kon spelen met zijn iPad. Volgens de Dailymail.com heeft de jongen een aandoening die ervoor zorgt dat hij driftig wordt. Wie gedacht had dat de jongen op een bepaald moment moe zou worden had het glad mis. Aan de hand van de beelden van Townley was duidelijk te merken dat de peuter aldoor aan het schreeuwen en rennen was.

Schuld van de peuter of niet?

Het bleef erg vaag als de driftigheid van de jongen door zijn aandoening werd veroorzaakt. Verder leek het ook niet erop alsof de moeder de medepassagiers had geïnformeerd over de aandoening van haar zoon. Op een gegeven moment zat de peuter op de top van een stoel en ramde het plafond van het vliegtuig. De moeder vroeg hem om te zitten zei op een verzoekende toon: “Rustig aan schatje”. In de video is ook te zien dat sommige passagiers hun oren proberen te bedekken om minder last te hebben van de schreeuwende peuter.

YouTube @ Daily Mail

Vlucht alleen voor volwassenen

Het gebeuren verklaart waarom bepaalde passagiers aandringen voor een kind-vrije vlucht of zogenoemde rustige zones in een vliegtuig. Zo zijn grote vliegmaatschappijen zoals BA, Virgin Atlantic en Emirates gevraagd om na te denken over vluchten “alleen voor volwassenen”. Dit verzoek is gedaan nadat bekend werd dat volgens een enquête driekwart van business-class passagiers een hekel hebben aan jongeren in vliegtuigen.

Bron: Dailymail

Beeld: YouTube @ Daily Mail

Datingexpert onthult de allerbeste chat-uplijn om op Tinder te gebruiken

Geschokte reacties door vrouw die voor het eerst thee drinkt

Mensen geschokt door Amerikaanse vrouw die voor het eerst thee probeert