in

Man speelt spel in plaats van te helpen tijdens de bevalling van zijn ‘super humeurige ‘partner

Afbeelding: Faceebook/ Glenn Walton

Een aanstaande vader speelde Football Manager op zijn laptop in de verloskamer terwijl zijn ‘super humeurige’ partner aan het bevallen was.

Super humeurige partner

Glenn Walton, oorspronkelijk uit Manchester, en woonachtig in New Jersey, vergezelde zijn Amerikaanse partner Danielle, in het ziekenhuis toen ze ging bevallen. Nadat zijn aanbod om te helpen werd geweigerd door zijn Danielle, die worstelde met de pijn van de weeën, besloot Walton wat tijd te doden. De voetbalcoach plaatste een foto van zichzelf terwijl hij het spel speelde op de verloskamer, die al snel viraal ging.

Walton zei: “Ze was erg humeurig door de weeën en hoeveel hulp ik ook aanbood, ze bleef snauwen naar me. Ik had mijn laptop in mijn tas om wat werk te doen, maar ik dacht dat het tijd was voor Football Manager terwijl ze kalmeert.” De vader gaat verder dat hij alleen tijd had om Conor Gallagher van het Chelsea-team aan Juventus te verkopen voordat de verpleegsters hem riepen om te helpen bij het persen.

“Ik heb veel grappige berichten ontvangen over het ‘aantrekken van een nieuwe jeugdspeler’. En veel mannen tagden hun zwangere vrouwen en vroegen of ze hun laptops naar het ziekenhuis mochten meenemen.” zegt Walton. “Danielle zag niet dat ik ermee bezig was totdat het duizenden keren werd gedeeld. En ze lag in een deuk toen ze het zag, voegt de kersverse vader eraan toe. De jongen is vernoemd naar aanvaller Wayne Rooney van United.

Afbeelding: Facebook/ Glenn Walton

Passie

Volgens Walton is voetbal niet alleen zijn carrière, maar ook zijn grootste passie. De voetbalfan is zo gepassioneerd dat al zijn vier kinderen namen hebben die verbonden zijn met voormalige spelers van Manchester United. Zo zijn de kinderen vernoemd naar David Beckham, Sir Matt Busby, Bobby Charlton en George Best.

Alsof het spelen van Football Manager terwijl zijn partner aan het bevallen was nog niet genoeg was, werd Walton vervolgens betrapt op het spelen van het videospel enkele dagen later, terwijl hij behendig multitaskte, en hij zijn zoon vasthield.

Afbeelding: Faceebook/ Glenn Walton

Bron: Dailymail

Oma en glamour model biedt ultieme cougar ervaring:’ Mijn kinderen zijn het er niet mee eens maar zij betalen de rekeningen niet’

verkeersregeling

Agente onmiddellijk ontslagen na eerste poging tot verkeersregeling