in

Jaloerse vrouw bekritiseerd influencer die enkel in een sportbeha gymt

Jaloerse vrouw bekritiseerd influencer die enkel in een sportbeha gymt: 'Mogelijk gaat haar man naar dezelfde gym'
Beeld:TikTok @janelleclarke

Een influencer is niet zo lang geleden bekritiseerd door een vrouw. Het kritiek had meer te maken met het feit dat ze aan het gymmen was met een sportbeha. Waarom de vrouw het nodig vond om kritiek te leveren is niet duidelijk, maar er is wel een vermoeden waarom dat het geval is.

Influencer bekritiseerd door vrouw

De influencer was bezig te gymmen toen ze door een vrouw werd aangesproken. Volgens de vrouw was haar kleding een beetje ’te schaars’. De influencer, die duidelijk niet onder de indruk was van het kritiek, liet op haar TikTok account van zich horen. De influencer heet Janelle Clarke en ze had tijdens het gymmen alleen een sportbeha aan. De vrouw die haar confronteerde omtrent haar kleding, vond het duidelijk niet leuk dat ze zo een outfit aan had. Maar Janelle plaatste op haar TikTok account een video waar ze duidelijk maakte dat ze zich niets aantrekt van het kritiek. In de bewuste video ‘heft ze haar glas’ op een sarcastische manier richting de vrouw.

@janelleclarke #viral #fyp #workout #hatersgonnahate #gymkarens ♬ sonido original – Esteve

Vermoedelijk gaat haar man naar dezelfde gym

De video van de vrouw is meer dan 30.000 keer bekeken op het internet. De meeste van haar volgers hebben zich dan ook solidair getoond met de vrouw. Zo schreef eentje: ‘Onvoorstelbaar hoeveel mensen er zijn die zich niet met hun eigen zaken bemoeien’. Een andere reageerde door het volgende te stellen: ‘Ik ben er vrij zeker van dat haar man naar dezelfde fitness gaat en dat ze niet wil dat hij naar haar kijkt’. Naast mensen die hun steun aan de vrouw heeft uitgesproken, zijn er ook mensen die de actie van de vrouw niet helemaal konden plaatsen. Eentje zei op een heel tactvolle manier: ‘Uiteraard krijg je meer aandacht als je zoiets draagt, laat ons eerlijk zijn’.

Bron: zita.be

Beeld: TikTok @janelleclarke

Streamer achtervolgd door boze man: 'Ze weigerde naast hem te zitten bij het zwembad!'

Streamer achtervolgd door boze man: ‘Ze weigerde naast hem te zitten bij het zwembad!’

Dit is de vrouw met de grootste voeten: 'Haar schoenmaat is 48!'

Dit is de vrouw met de grootste voeten: ‘Haar schoenmaat is 48!’