in

Britse vrouw brengt 24u door in hondenhok om anderen voor te lichten over dierenproeven

Britse vrouw brengt 24u door in hondenhok om anderen voor te lichten over dierenproeven
Beeld: YouTube @SWNS

Een Britse vrouw heeft op een unieke manier geprobeerd mensen voor te lichten over dierenproeven. Om dit te kunnen doen heeft ze maar liefst 24u doorgebracht in een hondenhok. Dit heeft ze gedaan om niets uit haar duim te zuigen tijdens het voorlichten over de leed van de dieren.

Britse vrouw brengt 24u door in hondenhok

Wat gezegd mag worden is dat deze vrouw een dierenliefhebber is in hart en nieren. Deze vrouw heet Anne-Marie Barton en is 44 jaar oud. Ze wou namelijk zelf ervaren hoe het is om in een als dier misbruikt te worden om verschillende proeven te ondergaan. Zoals eerder aangegeven heeft ze dit gedaan door een ’testlab’ na te bootsen. Wat ze gedaan heeft, is om een hondenhok na te bootsen die gemaakt is van ijzer. Hierin heeft ze een hele dag gelegen en gezeten. Op die manier kan ze mensen beter bewust maken van wat dieren meemaken als ze gebruikt worden als testobject.

YouTube @SWNS

Verantwoorde items kopen

De vrouw geeft aan dat ze ook graag ziet dat mensen producten kopen, waarbij er geen dier leed is aan gedaan. Daarom roep ze op om goed na te gaan welke producten de mensen allemaal kopen. Sommige producten die tegenwoordig worden geproduceerd, hebben inderdaad een ‘mis component’. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van dieren om het product of de werking van het product te testen. Hier is waar de vrouw verandering in wil brengen. De vrouw kreeg tijdens haar ervaring hulp van haar partner. Hij heeft haar namelijk een keer een maaltijd bezorgd tijdens haar tijd in de ’testlab’. Om niet in slaap te vallen, heeft de vrouw het geluid van blaffende honden via een koptelefoon constant beluisterd. Daarnaast kwam ze alleen uit het hok voor een heel korte pauze.

Bron: YouTube

Vrouw neemt ontslag in verboden outfit

Vrouw in shock: “mijn man verliet me voor mijn dochter toen ze 18 werd “

Vrouw neemt ontslag in verboden outfit

Vrouw neemt ontslag in verboden outfit