in

Vrouw doorzocht de telefoon van haar vriendje terwijl hij sliep: “Ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want wat ik vond was afschuwelijk”

vriendje
Beeld: Pexels

Een vrouw was stomverbaasd toen ze de telefoon van haar ‘perfecte’ vriendje doorzocht terwijl hij sliep om vervolgens duizenden berichten te vinden. In deze berichten werd ze namelijk beledigd en hun seksleven werd vernederd.

“Gezondste relatie” hebben met vriendje

Lily*, uit de VS, dacht dat ze in de ‘gezondste relatie ooit’ zat met een man die ‘liefhebbend’ en ‘zorgzaam’ was – en ze verwachtte dat ze haar leven met hem zou doorbrengen. Maar een onderbuikgevoel maakte haar midden in de nacht wakker en zorgde ervoor dat ze stiekem haar naam opzocht in zijn telefoon. Lily kwam ‘vieze’ teksten tegen tussen haar vriendje en zijn vrienden waarin hij haar lichaam bespotte, beweerde dat hij hun seksleven ‘haatte’ en onthulde dat hij haar ‘niet kon uitstaan in het openbaar’. Hij en zijn vrienden hebben urenlang de draak gestoken met wat ik zei, me vernederd en voor schut gezet,’ deelde Lily door tranen heen. Elke onzekerheid die ik had werd in zijn groepschats neergelegd en er werd een clou van gemaakt.
Ze deelde haar verhaal online in een nu verwijderde post.

Ik keur het doorzoeken van telefoons niet goed – ik vind het verkeerd en een inbreuk op de privacy. Ik had geen reden om in zijn telefoon te kijken, maar wat ik vond schokte me diep. En hij noemde mijn intieme delen ‘raar’, zei dat hij een hekel had aan de dingen die ik in bed deed en maakte gemene grappen, waarbij hij dingen zei als: ‘Het zou heet zijn, maar niet als Lily het doet’ of ‘Het is heet voor een minuut, maar dan opent deze b*h haar fking mond’.’ Lily deelde ook dat ze openlijk panseksueel was en met veel LGBTQ+ non-profits werkte – wat ertoe leidde dat haar vriend haar de ‘f slur’ noemde. Hij had eindeloze gesprekken over hoe hij ‘me niet kan uitstaan’, dat ‘ik zo f**king lame ben’. Hij zei dat ik nooit iets toevoeg aan gesprekken en dat hij alleen bij me is voor de seks”, schreef ze.

Haat

Ze onthulde dat de meeste energie van haar vriend ging naar het beschrijven van hoe erg hij haar haatte en het uit wilde maken. Alles was zo misogynistisch en homofoob, en hij zei dat vrouwen nooit ergens de leiding over zouden moeten hebben omdat wij de reden zijn dat de wereld naar de klote gaat.’ Lily voelde zich verloren en verward omdat de man in de berichten geen enkele gelijkenis vertoonde met het vriendje dat ze had leren kennen en waar ze van hield. Ik had het gevoel dat ik de berichten van een vreemde las, niet van mijn liefhebbende en ondersteunende vriendje. Hij steunde me eindeloos, zei hoe graag hij praatte over de dingen waar ik gepassioneerd over was. Ik dacht dat we dezelfde waarden deelden.

We hadden nooit ruzie, brachten al onze tijd samen door, hij deed altijd alles voor me. Hij deed moeite om mijn vrienden te leren kennen, elke keer als ik problemen had in onze relatie, praatten we erover en stapte hij op de perfecte manier op. Ze onthulde dat ze nog nooit iemand had gezien met zo’n gespleten persoonlijkheid. Ik heb het meteen uitgemaakt, hij probeerde het weg te verklaren maar ik kon niet naar hem luisteren. Het was een van de vreemdste scheidingen ooit, ik voel me zo misselijk.

Bron:

zoon

Man wil van zijn vrouw scheiden vanwege de ‘schokkende’ naam die ze aan zoon wil geven

olifanten

Olifanten nemen wraak op jager nadat een van hun kudde is doodgeschoten