in

Officiële trailer voor Pinocchio live action-remake gelanceerd

Beeld: YouTube @Rotten Tomatoes Trailers

Niet alleen staat Pinocchio op het punt een echte jongen te worden, maar hij staat ook op het punt om het in live-action te doen. De trailer voor Disney’s nieuwste remake is uitgekomen, en het ziet er heel leuk uit.

Pinocchio remake

Het is misschien moeilijk te geloven. Maar het is meer dan 80 jaar geleden dat fans Pinocchio voor het eerst tot leven zagen komen in de animatiefilm uit 1940. En nu is hij klaar om volgende maand een comeback te maken met de hulp van Benjamin Evan Ainsworth. Hij zal het personage uitspreken, nadat hij het vermogen heeft gekregen om zonder snaren te lopen en praten.

Tom Hanks vergezelt Ainsworth in de film als Geppetto, met Joseph Gordon-Levitt die de geliefde Japie Krekel vertolkt, zowel de gids van Pinocchio als zijn geweten. Ook in de remake zijn Keegan-Michael Key, Lorraine Bracco, Cynthia Erivo en Luke Evans te zien. Het lied van de originele film, het geliefde Disney-nummer ‘When You Wish Upon a Star’ zal opnieuw worden vertoond. Maar er zullen ook enkele nieuwe nummers worden toegevoegd om de remake te laten opvallen ten opzichte van zijn voorganger.

Releasedatum

Disney gaf fans een glimp van de film in een teaser die in mei werd gedeeld. Maar fans hebben de remake geprezen van de release van de volledige trailer. En ze kijken dus uit naar de releasedatum. “Van vreugde en geluk huilde ik de HELE trailer, bedankt @Disney!!”, schreef een Twitter-gebruiker. Terwijl een andere schreef: “Ik kan hier niet op wachten.!!” Maar gelukkig hoeven de fans niet lang meer te wachten op de releasedatum. Want Pinocchio wordt op 8 september uitgebracht op Disney+. “

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @Rotten Tomatoes Trailers

Vrouw die haar vriendje live op de radio betrapte, heeft de laatste lach

Lumigrids projecteert laser raster voor fiets: biedt fietsers s’avonds meer veiligheid op