in

Nieuwe seizoenen van ‘Love, Deaths and Robots’ en ‘Avenue 5’ zijn binnenkort te zien op Netflix!

Beeld: YouTube @ Netflix

De populaire Netflix-series ‘Love, Deaths and Robots’ en ‘Avenue 5’ komen heel binnenkort uit. Door Netflix is er intussen groen licht gegeven voor een vierde seizoen. Wat wel sneu is, is dat de tweede seizoen van de serie ‘Avenue 5’ de laatste zal zijn. Deze serie wordt neergezet als de meest onderschatte serie van HBO studio.

Love, Deaths and Robots

De serie ‘Love, Deaths and Robots’ vermaakt de kijkers door korte filmpjes die variëren tussen de acht en 18 minuten. Het leuke ervan is, is dat er bij elke aflevering een andere stijl animatie getoond wordt. In sommige gevallen worden er ook live-acties erbij gedaan. Technologie en/of robots spelen een belangrijke rol in de plot op en spelen zich vaak af in een dystopische toekomst. Veel afleveringen richten zich op thema’s die verband houden met verkenning van de ruimte en ruimtevluchten. Via Twitter heeft Netflix het volgende medegedeeld: “Volume IV een GO! Dit is de beste originele sci-fi-serie die Netflix heeft geproduceerd sinds “Lost in Space”. Elk verhaal is totaal anders en hoewel sommige een bekend thema volgen, of misschien een aantal eerder geziene ideeën bevatten, heeft elke aflevering een totaal unieke wending.

YouTube @ Netflix

Avenue 5

De maker van HBO’s ruimtereiskomedie “Avenue 5” Armando Iannucci bevestigde op Twitter dat seizoen 2 van de onderschatte show binnenkort naar HBO zal komen. Hij schreef: “Klaar! Seizoen 2 van # Avenue5 is voltooid. Binnenkort op @HBO.” De serie speelt zich af op een luxe ruimtecruiser genaamd de Avenue 5. Deze serie gaat over een ploeg ruimtevaarders die passagiers moeten zien te kalmeren, nadat hun ruimteschip averij had opgelopen. Seizoen 2 van ‘Avenue 5’ werd reeds in februari bevestigd. Door alles wat er zich de laatste jaren afspeelde, heeft het de voortgang van de serie negatief beïnvloedt. Maar de producers hebben het toch voor elkaar gekregen om seizoen 2 uit te brengen.

Bron: space

Beeld: YouTube @ Netflix

Vrouw die werelds grootste 'zitkussen' wil hebben pronkt met resultaat in strak leer

Vrouw die werelds grootste ‘zitkussen’ wil hebben pronkt met resultaat in strak leer

Peuter verandert time-out in schattig dansfeestje