in

Vrouw bevalt van tweeling met verschillende huidskleuren: ‘Ze verdenken haar voor het vreemdgaan!’

Vrouw bevalt van tweeling met verschillende huidskleuren: 'Ze verdenken haar voor het vreemdgaan!'
Beeld: YouTube @kanaal Good Morning Britain & Facebook @ Super moeder

Een vrouw die van een tweeling is bevallen, heeft twee schattige baby’s met twee verschillende huidskleuren. Haar omgeving verdenkt haar voor het plegen van overspel. De eerlijkheid gebiedt om wel te zeggen dat een tweeling met twee verschillende huidskleuren wel uniek is. Maar dit hoeft helemaal niet te betekenen dat de vrouw is vreemd gegaan.

Tweeling met verschillende huidskleuren

Zoals eerder aangegeven is het best wel uniek om te bevallen van een tweeling met verschillende huidskleuren. De moeder van de tweeling heet Chantelle Broughton. Zij gaf aan dat er in het begin niets te merken was van het kleurverschil. Maar naarmate ze opgroeide, begon er iets opmerkelijks te gebeuren met hun huidskleur. De een werd lichter van kleur, terwijl de andere donkerder van kleur werd. Naast de huidskleur is er ook iets anders wat verschillend is. De tweeling blijken niet dezelfde kleur ogen te hebben. De moeder geeft toe dat ze het gebeuren in het begin ook raar vond. Wat ze wel wil benadrukken is dat de vader van de tweeling haar huidige partner is.

Vreemdgaan wordt de moeder verweten

Alhoewel de moeder weet dat er niets mis is met haar tweeling, verdenken mensen haar dat ze is vreemdgegaan. Gelukkig kan het verschil in huidskleuren van de tweeling biologisch verklaard. Het blijkt dat de moeder en de vader verschillende achtergronden hebben. Dit is een van de grootste redenen waarom hun tweeling verschillende huidskleuren hebben. Een expert die het geval van de vrouw uiteenzette, gaf aan wat er mogelijk gebeurde. Hij zei onder andere aan dat een uit de 500 biraciale koppels met zo geval zal worden geconfronteerd. Het ligt allemaal aan het proces wanneer de bevruchting plaatsvindt. Hopelijk zullen mensen stoppen om de moeder onnodig te verdenken voor het vreemdgaan.

Bron: Facebook

Beeld: Facebook @ Super moeder

Dit zijn de extreme situaties die je zelfbeheersing ernstig op de proef stellen!

Dit zijn extreme situaties die je zelfbeheersing ernstig op de proef stellen!

Passagier zegt aan lid cabinepersoneel haar mond te houden: 'Als reactie zegt ze dat ze geen bediende van hem is'

Passagier zegt aan lid cabinepersoneel om haar mond te houden