in

Mysterieuze toestand waarbij mensen dronken worden zonder alcohol te drinken

Mysterieuze toestand waarbij mensen dronken worden zonder alcohol te drinken
Beeld: Pexels.com

Dronken worden is iets wat gebeurt als je alcohol aan het drinken bent. Sommige mensen kunnen na een paar glaasjes nog recht overeind staan, maar anderen weer niet. Er zijn verschillende soorten alcohol drankjes die men gebruikt. Sommige houden van bier, terwijl anderen de voorkeur geven aan whisky. Wat je dan ook mag drinken, je wordt ervan dronken. Toch is er zoiets al dronken worden zonder te drinken.

Auto-Brewery Syndrome

Voor degenen die hun partners hebben beloofd niet meer te drinken, maar toch de sterke drang om te borrelen: ABS-syndroom kan wellicht de beste excuus zijn. Hoe zeer het ook ongeloofwaardig klinkt, het is een echte aandoening. De aandoening staat ook wel bekend als de darmfermentatiesyndroom. Verder is er niet veel bekend over deze zeldzame aandoening die ervoor zorgt dat mensen die hieraan leiden moeilijk uit hun woorden kunnen komen en niet kunnen balanceren. Hoe het komt dat deze zeldzame syndroom zich voordoet is niet bekend. Wat wel duidelijk is dat er een stijging van het alcoholgehalte in het bloed wordt veroorzaakt. Dit gebeurt zelfs als er weinig tot geen alcohol is verbruikt.

YouTube @Staten Island Advance

Dronken worden zonder te drinken

Je kan je goed voorstellen hoe raar het klinkt als iemand dronken wordt zonder te hebben gedronken. Alhoewel er weinig bekend is over het syndroom, is het veel gebruikt in juridische verdediging voor rijden onder invloed. Het valt wel te betwijfelen als agenten wel oor zullen hebben voor iemand die zeg te leiden aan ABS, terwijl ze duidelijk een alcohol geur kunnen ruiken. Dit gegeven zorgt ervoor dat de politie nu niet zomaar ervan kan uitgaan dat iemand bezopen is omdat die gedronken heeft. Maar de aandoening blijft raar en valt moeilijk te begrijpen. Maar zoals eerder aangegeven, hoe raar het ook mag klinken, het is een aandoening dat echt bestaat.

Bron: ladbible.com

Het internet raakt niet uitgesproken over bizarre wenkbrauwbehandeling van vrouw

Het internet raakt niet uitgesproken over bizarre wenkbrauwbehandeling van vrouw

Man laat vingers amputeren om op een duivel te lijken