in

Moeder van 6 deelt haar bizarre regels

Beeld: TikTok @sharon.a.life

Om haar 6 kinderen in toom te houden bedacht Sharon, vier aparte regels, en deelde deze met de wereld via TikTok.

4 bizarre regels

Sharon vertelt dat zij regels pas echt snapte toen zij zelf kinderen kreeg. In een poging om haar kroost in het gareel te houden bedacht zij de volgende vier strenge regels:

  1. “Niet met vrienden spelen op zondag”
  2. “Minimaal 2 jaar pianoles”
  3. “Geen huiswerk tot de middelbare school”
  4. “Niet zingen aan tafel”

Vooral de laatste regel had Sharon ook nooit gedacht te hebben: “Ouder zijn is raar, ik had nooit gedacht dat ik een ‘niet zingen’ regel zou hebben”.

@sharon.a.life Being a parent is weird. Never thought I’d be a “no singing” rule. 😂 #houserules #bigfamilylife #familylife #familyrules #momlife #weirdrules #momsoftiktok #motherhood #parentsoftiktok #millenialparent #familylife #kidsoftiktok #momrules ♬ The Chicken Song (Tchip Tchip) – The Dancing Chickens

Geen plezier

In de comments barstte het los met commentaar van mensen die helemaal niets snapten van Sharon haar vreemde opvoed techniek. “Dus jouw kinderen mogen geen plezier hebben?”, was de vraag van een kijker. Een ander vond de piano regel raar en zei dat het vreemd is om je kinderen te dwingen om iets te leren als ze er geen interesse in hebben.

Ook het feit dat de kinderen pas op de middelbare school pas huiswerk gaan maken was reden tot ophef: “Het zal een strijd zijn als ze op de middelbare school zitten en niet weten wat huiswerk is… Huiswerk bereid je voor op je vervolg studie”. Sharon heeft in ieder geval reden genoeg waarom zij ervoor kiest om haar kinderen met de regels op te voeden. Zo zegt zij dat er geen enkel bewijs is dat huiswerk op de lagere school goed voor kinderen is en dat zondagen uitsluitend voor ‘familie’ zijn.

Bron: Kidspot

Beeld: TikTok @sharon.a.life

Oplichter opgelicht door vrouw aan wie hij € 3416.70 vraagt

Oplichter opgelicht door vrouw aan wie hij € 3416.70 vraagt

Mysterieuze man springt over het dak van gebouw in New York