in

Man zet zijn eigen arrestatie in scène voordat hij een huwelijksaanzoek doet

arrestatie
Beeld: TikTok

Een vrouw heeft woedende discussies uitgelokt na het delen van beelden van haar verlovingsvideo, waarin haar vriend zijn eigen arrestatie in scene zette.

Arrestatie in scène

Shaquitta Nicole is een content creator die regelmatig haar dagelijkse leven vlogt op haar TikTok kanaal. Onlangs verdeelde de ontwerpster uit South Carolina mensen op het web toen ze onthulde dat haar vriend Shane zijn eigen arrestatie in scène had gezet voordat hij haar ten huwelijk vroeg. Social media gebruikers hekelden het koppel voor hun ‘krankzinnige’ aanzoek, maar anderen waren ontroerd door het unieke gebaar en noemden het ‘schattig’. In een virale clip, die al meer dan 870.000 keer bekeken is, staan Shaquitta, Shane en hun vrienden allemaal bij elkaar in de achtertuin. De video begint met Shane die al gearresteerd is, met een agent die hem in de boeien lijkt te slaan. Shaquitta schreeuwt terwijl ze smeekt om haar man vrij te laten.

@shaquittanicole

Never forget this day. He play completely too much but he mine lol 💍🔒

♬ original sound – shaquittanicole

Geschokt

Shane zegt dat ze zijn portemonnee uit zijn zak moet halen en terwijl ze is afgeleid, pakt hij de ring uit zijn zak en gaat op één knie zitten. Geschokt viel Shaquitta op de grond en barstte in tranen uit. Haar vrienden hielpen haar overeind en ze zei ja terwijl ze elkaar omhelsden. De aanstaande bruid gaf de clip als bijschrift mee: Deze dag zal ik nooit vergeten. Hij speelt te veel, maar hij de mijne lol. In de commentaren waren de gebruikers van sociale media verdeeld. Veel gebruikers hekelden het aanzoek en noemden het ‘krankzinnig’. Eén persoon schreef: ‘Ik kan niet geloven wat ik net heb gezien… Dit kan niet echt zijn. Dit kan niet echt zijn.

Iemand anders zei: ‘Dit is het meest krankzinnige voorstel. Een gebruiker zei: ‘De pure chaos. Nah mannen, doe dit niet lol,’ voegde een ander eraan toe. ‘Hij heeft het mis,’ zei iemand anders. Anderen waren echter vol lof over de video en prezen het koppel. Een gebruiker zei: ‘Dat is pas echte liefde. Iemand anders zei: ‘Dat is zo schattig, lol. Ik ga dood, dit is zo schattig,’ schreef iemand anders. Ik vond het lief,’ voegde iemand anders eraan toe. Er werd zelfs een Reddit thread aangemaakt voor de clip, waarin een gebruiker het de ‘slechtste verloving ooit’ noemde, maar in het commentaargedeelte zeiden anderen dat ze het geweldig vonden.

Bron: Dailymail

wraak

Moeder neemt wraak op vliegtuigpassagier die weigerde van stoel te ruilen, zodat ze bij haar kinderen kon zitten

bord

Bruid wordt boos op bruiloftsgasten omdat ze ‘de kosten van hun bord niet dekken’ met cadeaus