in

WTFWTF LOLLOL

Dit zijn 5 ongewone en unieke mensen op aarde

Dit zijn 5 ongewone en unieke mensen op aarde
Beeld: Instagram @tinghiafen & @sarageurts

Eenieder is uniek op zijn of haar eigen manier. Maar je hebt dan ook een aantal mensen op aarde die behalve dat ze uniek zijn, ook heel erg ongewoon zijn.

Unieke mensen op aarde

Er zijn slechts een paar individuen in deze wereld die het ons moeilijk maken te aanvaarden dat zij echt bestaan. Aan elk individu valt wel iets op, maar als je naar sommige kijkt, zou je kunnen denken dat ze de hele buitengewone en verrassende bundel hebben. Dus hier is het overzicht van de 5 meest uitzonderlijke en ongewone personen op deze aarde:

1. Nayakum Gatwech

Nyakim Gatwech is geboren op 27 januari 1993 en is Amerikaans model van Zuid-Soedanese afkomst. Ze heeft de aandacht getrokken vanwege haar donkere huidskleur en heeft een aanzienlijke populariteit bereikt op Instagram. Ze staat bekend om haar van nature donkere huidskleur en heeft de bijnaam Queen of the Dark gekregen.

2. Yuan Herong

Yuan Herong is een van de populairste vrouwelijke bodybuilders ter wereld. Ze is echter ook arts, en momenteel werkt ze samen met anderen aan de behandeling van mensen met het coronavirus. Herong is een van China’s grootste sterren. Fans worden aangetrokken door haar enorme omvang, maar poppengezicht. Bovendien is ze een lieve en slimme jongedame, die arts is in haar geboorteland China.

3. Sara Geurts

Sara Geurts is een 31-jarig model met het Ehlers-Danlos syndroom (EDS). Het is een zeldzame aandoening die een slappe huid veroorzaakt. Bij Geurts werd op 10-jarige leeftijd EDS-type 1 en type 12 vastgesteld. Het tast collageen en het bindweefsel van de huid aan. Haar huid is kwetsbaarder en minder elastisch dan die van de meeste mensen van haar leeftijd.

“Ik probeerde mijn huid voortdurend te bedekken. Maar nu vind ik het gewoon het mooiste ooit,” vertelde Geurts aan The Sun. “Gewoon het unieke en de zeldzaamheid, de manier waarop de lijnen zich vormen en de kunst die gemaakt wordt van de patronen die er zijn. Het is verbazingwekkend.”

4. Ting Hiafen

Ting Hiafen komt uit China en heeft de meest grootste borsten ter wereld. Haar borsten wegen elk 10 kg per stuk. Volgens het meisje geven haar borsten haar veel ongemak, waaronder gezondheidsproblemen. Ze moet beha’s bestellen in een lingeriezaak, en de schoonheid kan alleen op haar rug slapen.

5. Tiffany Geigel

Tiffany Geigel had nooit gedacht dat ze haar droom om professioneel danseres te worden zou verwezenlijken. Ze werd namelijk geboren met het Jarcho-Levin syndroom, een zeldzame, genetische botaandoening die vaak leidt tot een gekromde ruggengraat en een opvallend korte nek en romp. Als kind dacht ze weinig na over haar aandoening en werd ze nooit anders behandeld. Ze nam zelfs danslessen met andere kinderen in haar buurt in Brooklyn, New York.

“Ik dacht dat het niet mogelijk was. Mijn dansleraar had zoiets van: ‘Je hebt de techniek, je hebt de benen en de armen en je bent mooi.’ Maar de realiteit is dat je er niet uitziet zoals de balletwereld wil,” herinnert Geigel zich. “Ik wist dat ik niet werd voorgelogen. En ik weet hoe het is. Ik had zoiets van, ‘Ik zou graag een ballerina willen zijn. Maar ik wist dat het niet realistisch was.”

Bron: YouTube

Beeld: Instagram

Serveerster in restaurant gaat te ver: “Je ziet eruit alsof je boulimia hebt”

Deze jonge worstelaar werd geboren zonder benen