in ,

Karma op zijn best: Idioot probeert sneeuwman omver te rijden

Karma op zijn best: Idioot probeert sneeuwman omver te rijden
Beeld: Youtube

Het beste dat je als kind kon beleven tijdens de winter periode, is genieten in de sneeuw. Toen was het altijd gezellig om rond te glijden, sneeuwgevechten aan te gaan en uiteraard samen met je vrienden en familie een sneeuwman te bouwen. Samen stoppen jullie tijd en moeite erin om het te versieren. Helaas zijn er idioten die er een gewoonte van maken om sneeuwmannen te vernietigen.

Sneeuwman om een boomstam

Cody, zijn verloofde en zijn schoonzus hebben besloten om een sneeuwman te maken. Om het zo groot mogelijk te laten lijken hebben ze ervoor gekozen om het om een enorme boomstam in elkaar te zetten. Toen ze klaar waren was het resultaat een grote en lange sneeuwman. De opzet van de sneeuwman zou iemand een lesje leren.

Enorme schade

In de buurt waar Cody woonde was er een gast die een lelijke gewoonte had om sneeuwmannen te vernietigen. Een van de manieren hoe hij dit deed, is om ze omver te rijden met zijn auto. Toen hij de sneeuwman van Cody en zijn familie zag, dacht hij dat het weer leuk zou zijn om deze omver te rijden.

YouTube @ Eyewitness News WEHT WTVW


Het leven als idioot

De volgende dag ontdekte Cody sporen van banden op zijn erf. Aan de hand van de sporen was duidelijk te zien dat iemand de sneeuwman wilde vernietigen met zijn auto. Maar de bestuurder heeft het geweten, omdat zijn auto tegen de enorme boomstam knalde. En we weten allemaal wat er gebeurt als je met je auto tegen een enorme boomstam aanrijdt. Na het gebeuren schreef Cody het volgende in zijn post “Ze hebben helemaal geen rekening gehouden met de boomstam in het midden. Het is leven is hard, maar nog harder als je als een idioot denkt”

Bron: thelaughclub.net

Beeld: YouTube

Elon Musk reageert op feestende shirtloze memes op jacht

Elon Musk reageert op feestende shirtloze memes op jacht

Man betrapt strippende influencer op camera voor zijn £ 2.2 miljoen Villa

Man betrapt strippende influencer op camera voor zijn € 2.6 miljoen Villa