in

Moeder woedend nadat de school haar dochter naar huis stuurt, omdat ze merkschoenen draagt

merkschoenen

Deze moeder zegt dat ze haar kind naar een andere school zal sturen nadat haar dochter op de eerste dag naar huis werd gestuurd omdat ze merkschoenen droeg.

Merkschoenen

Als kind was het kiezen van je schoenen om mee terug naar school te gaan waarschijnlijk een van de enige dingen die ertoe bijdroegen dat de terugkeer een enigszins aangename ervaring werd. Leerlingen van het Grace College in Gateshead gingen deze week weer naar school, net als miljoenen andere kinderen in het Verenigd Koninkrijk. Maar ouders waren verbaasd toen hun kinderen naar huis werden gestuurd omdat ze, wat de leraren hadden bestempeld als, ‘verkeerd schoeisel’ droegen. Onder degenen die naar huis werden gestuurd was Melissa Pope’s 11-jarige dochter Layla, die Vivienne Westwood slip-on schoenen droeg. Melissa zei dat haar dochter tijdens haar eerste dag op de middelbare school naar de isoleercel werd gestuurd, voordat haar oma haar kon ophalen, en ze beweert dat haar kind hierdoor niet meer terug wil.

De 37-jarige zei: “Mijn dochter heeft haar eerste dag op de middelbare school achter de rug.” Ze heeft in een lokaal gezeten waar ze helemaal niets heeft geleerd en ze wil niet meer terug. “Ze hebben gezegd dat ze ze niet kan dragen vanwege gezondheid en veiligheid omdat de schoen de bovenkant van de voet niet bedekt. “Ik vroeg of ik een loafer voor haar kon kopen en ze zeiden dat dat nog steeds niet acceptabel was, het moest een soort brogue schoen zijn. “Ik snap gewoon niet waarom, ik begrijp het niet. “Ze droeg ze de laatste twee jaar van de basisschool en ze had geen problemen. “Ik denk dat het gewoon een machtsding is. “Er zijn vandaag zoveel meisjes naar huis gestuurd. “Het is een school, geen kamp.

Nieuw paar schoenen

Ze worden behandeld alsof ze in het leger zitten en dit en dat moeten doen en dit en dat moeten dragen.” De moeder heeft gezegd dat ze liever een andere school voor haar kind zoekt dan dat ze een nieuw paar schoenen koopt. De vader van een leerling uit groep negen die ook naar huis werd gestuurd, zei dat veel leerlingen op de vingers werden getikt omdat ze schoenen van Vivienne Westwood droegen. Hij zei: “Het noordoosten heeft de laagste GCSE-resultaten van het land en we hebben een middelbare school die leerlingen naar huis stuurt voor een paar schoenen. “Hun opleiding en hun GCSE’s zijn toch zeker belangrijker dan een paar schoenen?

“We zitten midden in een crisis van de kosten van levensonderhoud. “Ouders hebben waarschijnlijk bezuinigd en gespaard voor deze schoenen van 100 pond omdat hun kinderen er zo om vroegen omdat al hun vrienden ze droegen. Een woordvoerder van het College heeft gezegd: “Grace College is trots op haar uniform vanwege het professionele imago dat het uitstraalt en we verwachten dat studenten het met trots dragen. “Ons uniformbeleid is ontworpen om eerlijk, gelijk en betaalbaar te zijn voor alle studenten, wat vooral belangrijk is tijdens een crisis in de kosten van levensonderhoud.”

Bron: Ladbible

Man geeft toe dat hij weer steroïden gebruikt nadat hij veel spieren en kracht heeft verloren

houseparty

Woedende moeder vindt huis geruïneerd nadat dochters logeerpartijtje veranderde in een houseparty