in

Moeder verft haar en zit nu met merk logo op haar hoofd van boodschappen tas die ze gebruikte!

Moeder verft haar en zit nu met merk logo op haar hoofd van boodschappen tas die ze gebruikte!
Beeld: YouTube @ Liverpool Echo

Tijdens het kleuren van je haar zijn er enkele voorbereidingen die je moet plegen. Je producten om je haar te verven moet je alvast gereed zetten. Verder zijn er ook andere items die erbij komen kijken. Het ligt in de bedoeling dat je voorzichtigheid betracht tijdens het verven. Als je dit nalaat kan het gewenste effect uitblijven. Deze moeder wilde een andere kleur kapsel hebben, en kreeg namelijk een logo van een merk tas op haar hoofd.

Verft haar en zit nu met logo op hoofd

Nikki Mac, uit Fife, Schotland, trok haar kleren aan voor een leuk avondje uit en ging voor een kleine make-over. Ja, een die totaal verkeerd is gelopen! Waar ze dacht haar haar een mooie kleur te geven, gaf de 27-jarige haar hoofd uiteindelijk een goede laag groen toen ze per ongeluk het Asda-logo op haar haar drukte. In een video die op sociale media is gedeeld, is te zien hoe Nikki de plastic zak op haar hoofd zet terwijl de kleurstof hard wordt – iets wat ze naar eigen zeggen altijd doet. Maar deze keer wordt al snel duidelijk dat het niet volgens plan is gegaan … helemaal niet.

YouTube @ Liverpool ECHO

Zit nu met merk logo van boodschappen tas op haar hoofd

Nikki maakt zich zorgen over de gang van zaken en belt haar oudere zus om de schade te bekijken. Maar zoals ze in dit soort situaties zeggen kun je hierom lachen of huilen. Gelukkig kon Nikki de grappige kant ervan inzien en barstte ze in een lachbui uit. Sprekend over de volslagen s**tshow, zei Nikki: “Ik wist niet wat ik moest doen, dus riep ik Lisa. Ze kwam binnen met haar camera omdat ze me hoorde lachen en zo legde ze alles op camera vast.

Bron: ladbible.com

Passagier zegt aan lid cabinepersoneel haar mond te houden: 'Als reactie zegt ze dat ze geen bediende van hem is'

Passagier zegt aan lid cabinepersoneel om haar mond te houden

Man doet bizarre ontdekking tijdens renovatie van zijn huis

Man doet bizarre ontdekking tijdens renovatie van zijn huis