in

Moeder onthult: “Ik wil niet dat zij gepest word om haar doorlopende wenkbrauwen”

Een moeder uit Texas deelde een video waarin zij de wenkbrauwen van haar 3-jarige dochter waxt. En het internet reageerde meedogenloos.

Wenkbrauwen waxen

Leah Garcia, had niet verwacht dat een TikTok video waar zij de wenkbrauwen van haar 3-jarige dochter waxt, zoveel ophef zou veroorzaken. Garcia, geeft haar volgers regelmatig een kijkje in haar dagelijkse leven. Waarin haar dochters Behautti (11) en Bliss (3) soms betrokken worden. De beruchte video waarin de moeder de wenkbrauwen van haar peuter waxt, is inmiddels meer dan 27 miljoen keer bekeken en ging viraal. In de video is te zien hoe Garcia de ‘doorlopende’ wenkbrauw van Bliss waxt en de strip van het meisje haar gezicht trekt terwijl deze “au dat deed pijn” zegt.

Garcia’s account werd overspoeld met opmerkingen van mensen die haar ouderschapskeuze steunden of het er absoluut mee oneens waren. “De haat is van een ander niveau. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt”, zei ze. “Om als moeder aangevallen te worden terwijl mijn bedoelingen en mijn hart zo puur zijn als het om deze situatie gaat, dat doet pijn.” voegt zij eraan toe.

@leah_txrealtor My fellow mexicans, y’all understand! 🤣 #fyp #momsoftiktok #badmom #mexicantiktok #andGO ♬ original sound – Leah Garcia

Routine

De moeder zegt dat de kinderen beslissen of ze hun wenkbrauwen willen harsen. Garcia zei dat in haar huishouden wenkbrauw harsen een standaardprocedure is die begon toen haar oudste 3 was. “Het is een soort routine die we thuis doen,” zegt ze. “Dus als ik me moet laten harsen, wat ik wekelijks moet doen. Doe ik gewoon een aankondiging aan het huis: ‘Hé, jongens, ik ben aan het harsen. Iedereen die ook wilt, moet komen.'” zegt Garcia die ook aangeeft dat zij nooit een professional heeft geraadpleegd voor de schoonheidsrituelen. Ze zegt dat een familielid Behautti’s eerste wax behandeling uitvoerde en zij vervolgens zelf het meisje nadien onder handen nam. Omdat Bliss hier vaak getuige van was wilde de peuter op den duur ook geharst worden.

Het is nu gebruikelijk dat Bliss elke 3 maanden een waxbehandeling ondergaat, zodat zij volgens haar moeder ‘niet gepest’ zal worden om haar doorlopende wenkbrauwen. Wat wellicht een onschuldige manier lijkt te zijn, kan namelijk negatieve effecten hebben op de twee jonge meisjes. Zo vindt ook een kinderpsycholoog die van zich liet horen na het zien van de video. Volgens de vele reacties van kijkers is het ook belangrijk dat de meisjes een gevoel van eigenwaarde en zelf acceptatie leren te krijgen. E dienen te weten dat zij mooi en waardig zijn zoals ze zijn. Garcia zelf zegt dat zij slechts voor een gemakkelijke oplossing kiest. Want ze kan zich zelf nog goed kan herinneren hoe zij vroeger gepest werd om haar borstelige wenkbrauwen.

@leah_txrealtor Replying to @user10901739 Gucci over negativity 💁🏻‍♀️ #fyp #unboxing #positivity #waxing #StemDrop001 #momsoftiktok ♬ original sound – Leah Garcia

Bron: Sgxl

Beeld: TikTok @leah_txrealtor

Abnormale besparingsmethode van vrouw in restaurant wakkert discussie aan

Abnormale besparingsmethode van vrouw in restaurant wakkert discussie aan

Vriend twijfelt om te trouwen: ontdekt dat zwangere vriendin relatie had met broer

Vriend twijfelt om te trouwen: ontdekt dat zwangere vriendin relatie had met broer