in

Doja Cat voor paal gezet voor imiteren van Amber Heard

Beeld: YouTube @ Graeme ONeil

Het geval van Amber Heard is namelijk bij eenieder bekend. Ze werd zelfs geïmiteerd door een paar mensen toen zij haar getuigenis deed van ‘My Dog Stepped On A Bee’. En ja, ook Doja Cat heeft de actrice geïmiteerd, maar werd helaas uitgescholden voor het imiteren van Amber Heard’s’ getuigenis.

Amber Heard pijnlijke getuigenis

Tijdens de rechtszaak, in wat een pijnlijke getuigenis was, had de actrice gehuild terwijl ze beschreef dat haar hond op een bij stapte. Sprekend over haar hond in mei, getuigde Heard: “We walked out of the trailer at some point, my dog stepped on a bee.” “We gingen naar de dierenarts en gingen verder met onze vakantie.”

Imiteren

In een onlangs verwijderde upload, spotte Doja schijnbaar met de actrice en zei: “Het is eerlijk gezegd hella triest ‘zoals, ze is een puppy, mijn hond. En ik heb haar nu anderhalve week, misschien twee weken. En ze liep gewoon rond in het gras, en ze stapte op een bij.” Terwijl ze met haar ogen knipperde, voegde de 26-jarige eraan toe: “Mijn hond stapte op een bij. Mijn hond stapte op een bij. De zangeres heeft sindsdien enorme backlash ontvangen.

Velen hebben de zangeres bekritiseerd voor haar video, waarbij één schreef: “Doja Cat bespot Amber heard is echt walgelijk. “Het maakt me ziek in mijn maag dat ze het niet alleen op TikTok deed, maar het vandaag ook op Instagram live deed… het is gewoon echt ziek en ik bid voor Amber en haar welzijn, ze verdient dit allemaal niet.” Een ander voegde eraan toe: “Doja cat die Amber Heards SA-getuigenis belachelijk maakt…ze is echt net een incel het is gek.” Naast een clip van Heard’s getuigenis, reageerde iemand anders: “Dit is wat ze bespot. Het was walgelijk toen mensen het op TikTok deden, het is nu nog steeds walgelijk.” Sommige gebruikers kwamen echter in het verweer tegen de zangeres, zo schreef een persoon: “ik begrijp niet hoe het hele internet kan haten op amber, maar als doja haar nadoet is het ineens slecht.”

Bron: Unilad

Beeld: YouTube

Vader straft zoon met maand lang alleen vegetarisch eten

Vrouw ontvangt ’s werelds eerste 3D-geprinte oor