in

WTFWTF LOLLOL

Moeder is meer dan 60 kg afgevallen en ziet er nu 20 jaar jonger uit

Een moeder die er twee keer zo oud uitzag, is in minder dan een jaar meer dan 60 kg afgevallen en ziet er nu 20 jaar jonger uit. Kimberly Nestorick, 26 jaar, tikte de weegschaal aan met meer dan 60 kilo en worstelde al een aantal jaren met afvallen.

60 kg afgevallen

Ze besloot af te slanken nadat ze in juli vorig jaar haar dochter, de vierjarige Everly Rose, had meegenomen op een dagje uit met het gezin en ‘gekrenkt’ was door haar omvang op de foto’s. Kimberly’s gewicht is “altijd een strijd geweest”. En bij eerdere pogingen lukte het haar slechts om ongeveer 20 kg af te vallen en kwam het altijd weer terug. Ze was het zat om zich onzeker en ongelukkig te voelen, dus zette ze alles op alles om ten goede te veranderen. Sinds de zomer van 2021 is Kimberly meer dan 60 kg afgevallen met een combinatie van gezonde voedingsgewoonten en zes dagen per week sporten.

Toen ze eenmaal een echte verandering in haar lichaam merkte, begon ze inspirerende video’s te posten over de goede en slechte kanten van haar gewichtsverlies. De online reacties waren overweldigend op de beste manier voor Kimberly. Mensen online dachten dat ze minstens 40 jaar oud was op haar before-foto’s en noemden haar reis ‘achteruitgang van het ouder worden’.

Fastfoodgewoonte

Om af te vallen liet Kimberly eerst haar fastfoodgewoonte varen. Ze bestelde bijna elke avond eten aan huis. Daarna koos ze voor de gezondere versies van de maaltijden waar ze van hield, zodat ze altijd een calorietekort had. Bewegen was moeilijk voor de alleenstaande moeder, omdat ze moeite had tijd voor zichzelf te vinden. Ze verhoogde dus haar stappen door twee keer per dag met haar dochter te gaan wandelen. Ook vroeg ze haar moeder om drie avonden per week op te passen, zodat zij kon gaan sporten.

Kimberly gaat nu zes keer per week naar de sportschool en is niet van plan haar transformatie te stoppen. Kimberly, een Twitch Content Creator uit Wilkes-Barre, Pennsylvania, zei dat ze zich door haar gewichtsverlies zelfverzekerder voelt dan ooit tevoren.

Bron: Walesonline

Beeld: YouTube @SWNS

Man onthult: "Ik eet dagelijks 4500 Calorieën Rauw Vlees"

Man onthult: “Ik eet dagelijks 4500 Calorieën Rauw Vlees”

Bizarre video toont vrouw die haar moedermelk rondspuit op festival