in

63-jarige vrouw die zich 20 voelt onthult haar geheim om achteruit te verouderen

geheim
Beeld: TikTok

Een vrouw die viral is gegaan op TikTok vanwege haar leeftijd tartende uiterlijk heeft gedeeld, wat volgens haar geheim van haar jeugd is.

Geheim

Gym Tan heeft bijna een kwart miljoen volgers op de app en veel mensen zijn geschokt over hoe oud ze is. De 63-jarige maakt er geen geheim van dat ze in de 60 is, maar de Californische vrouw zegt dat ze zich veel jonger voelt. “Het is vandaag mijn verjaardag en ik ben 63. Ik heb al eerder gezegd dat ik denk dat ik er dit jaar jonger uitzie dan vorig jaar,” zei ze in een recente video. “Ik denk dat ik er jonger uit blijf zien door niet na te denken over mijn leeftijd. “Leeftijd is maar een getal, maar concentreer je vooral op wat je een goed gevoel geeft. “Ik denk altijd dat als iets er goed uitziet, goed ruikt en goed smaakt, dat het dan goed voor je is.

“Dus ik wil gewoon tegen jullie allemaal zeggen dat het leven kort is – geniet ervan, wees gelukkig, omring jezelf met mensen die van je houden en waar je van kunt leren.” Dat is dus het geheim van Gym om zich jonger te voelen en er jonger uit te zien. Twee jaar geleden postte ze een filmpje waarin ze zei dat ze meer sportte en bewoog toen ze 60 was dan toen ze 20 was. Ongelooflijk genoeg legde ze gemiddeld zes kilometer per dag af met hardlopen en wandelen. “Dit is de fitste en beste vorm die ik ooit in mijn leven heb gehad!” zei ze in de video. “Ik ren verder en sterker dan in mijn twintiger jaren. Dus wees niet bang om ouder te worden, het leven kan en wordt echt beter.”

@californiaistoocasual Want to feel and look younger? #birthdaygirl #positivity #lifetips #agepositive #proaging #styleover60 ♬ I Ain’t Worried – Acoustic – OneRepublic

Zorgen

Gym zei dat toen ze in de 40 en 50 was, ze zich zorgen maakte over hoe ze eruit zou zien als ze ouder was. De 63-jarige influencer zegt dat vooral vrouwen ‘getraind’ zijn om te denken dat ze op een bepaald punt in hun leven een ‘houdbaarheidsdatum’ hebben. Ze legt uit dat mensen zich ‘onzichtbaar’ kunnen voelen als ze dat punt bereiken en dat het slopend kan zijn. Ze roept mensen echter op om het ouder worden te omarmen. “Ik realiseer me dat er niets is om bang voor te zijn,” zei ze in de clip.

Haar fans zien haar als een inspiratie en hopen dat ze op haar kunnen lijken als ze door de decennia heen gaan. Iemand schreef: “Ik hou van de reis die je maakt. Je bent inspirerend!” Een ander zei: “Ouder worden is een voorrecht. Ik hou van je inhoud.” Een derde schreef: “Door mensen zoals jij lijkt ouder worden een zegen. Elke verjaardag is dat. Ik ben 56 en ik heb meer rimpels, maar het leven is perfect.”

Bron: Ladbible

dagelijks worsteling

Man die op cruiseschip woont, zegt dat hij duizenden euro’s bespaart maar dagelijks worstelt

datingapps

Vrouw die ziek is van datingapps gaat de straat op met kartonnen bordje waarop staat ‘op zoek naar een man