in

Disney lanceert 106.000 euro reispakket waar je elke park in één epische reis kan ervaren

Beeld: Unsplash

Disney-liefhebbers of in ieder geval degenen die een paar duizend euro’s over hebben kunnen nu elk park in één epische reis ervaren dankzij een nieuw reispakket dat door het bedrijf is gelanceerd. Disney Parks Around the World A Private Jet Adventure’ neemt klanten mee op een 24-daagse reis langs alle 12 Disney-parken, evenals een aantal beroemde bezienswaardigheden over de hele wereld.

De reis

De reis begint in Disneyland Resort in Anaheim, Californië, en vervolgens reis je door de VS naar Florida en later over verschillende oceanen om onder andere Disneyland Parijs, Hong Kong Disneyland en Tokyo Disneyland te bezoeken. Klanten zullen 106.000 euro (90.000 pond) moeten neertellen voor de reis, die plaats biedt aan 75 gasten. Als alle plaatsen bezet zijn, zal Disney meer dan 6,7 miljoen aan het pakket verdienen. Het is zeker niet de goedkoopste vakantie, wat betekent dat veel fans zich misschien zullen moeten verlaten op een goede oude filmavond om hun buik vol te hebben van alles wat Disney te bieden heeft, maar degenen die het zich kunnen veroorloven, zullen ook kunnen genieten van bezienswaardigheden zoals de Taj Mahal in India, de Egyptische piramides van Gizeh en de Eiffeltoren.

people walking on park near disney castle during daytime
Beeld: Unsplash

Disneyland parken

Naast de Disneyland-parken, zal de reis Disney’s Animal Kingdom Theme Park, Epcot in Florida, Walt Disney Studios Park in Frankrijk en DisneySea in Tokyo omvatten. Gasten zullen tijdens de reis worden gevoed door 68 verschillende maaltijden, waaronder 23 ontbijten, 22 lunches en 23 diners, en zullen reizen ‘in luxe aan boord van een Boeing 757 geconfigureerd voor VIP’s, uitgevoerd door Icelandair, waarvan de lange afstand directe vluchten mogelijk maakt om de tijd doorgebracht in elke bestemming te optimaliseren’, legt Disney uit. Om ervoor te zorgen dat gasten op de hoogte zijn van elk aspect van hun reis, zal Disney ‘experts’ aan boord van de vliegtuigen aanbieden die informatie met klanten kunnen delen, terwijl ‘leiders’ en andere Disney-creatieven op verschillende punten tijdens de reis beschikbaar zullen zijn voor ontmoetingen.

Het bedrijf legt uit dat de experts “leuke en met feiten gevulde verhalen zullen geven waardoor je ondergedompeld wordt in elke locatie die je bezoekt”. Tickets voor de wereldwijde reis gaan deze week in de verkoop en worden in eerste instantie aangeboden aan ‘eerdere avonturiers’ die al naar meer dan drie Disneyland parken zijn gereisd. Ze zullen op vrijdag 24 juni beschikbaar komen voor leden van de Golden Oak Club, voordat ze op dinsdag 28 juni worden vrijgegeven voor het grote publiek. De reis begint op 9 juli 2023 en eindigt op 1 augustus 2023.

Bron: Ladbible

Beeld: Unsplash

Een nieuwe studie toont aan hoeveel volwassenen elke nacht moeten slapen

Hotel dat nooit landt vliegt 5.000 gasten door de lucht