in

Deze kapperszaak geeft hun klanten wel een hele speciale behandeling

Deze kapperszaak

Een kapperszaak in Tampa ging onlangs viraal op social media, omdat zij exotische danseressen in de zaak hadden, die hun klanten tijdens hun knipbeurten entertainden.

Exotische knipbeurten in de kapperszaak

De Power Circle Barbershop opende vorig jaar zijn deuren in Tampa Florida. Hoewel stripclubs in de omgeving van de Tampa Bay de normaalste zaak van de wereld zijn, ging de kapperszaak viraal omdat zij de dames van een lokale club uitgenodigd hadden om te dansen voor hun klanten. In een video die door de onderneming gedeeld werd, is te zien hoe schaars geklede dames de sfeer er goed inbrengen, terwijl de vloer bezaaid ligt met dollar briefjes die door de mannen in kappersstoelen gegooid zijn.

Vip

Sommigen noemen de kapperszaak inmiddels beste ter wereld door de stunt. De uitnodigingen waren echter alleen voor VIP-klanten en de eigenaar gaf aan dat dit soort evenementen alleen voor speciale gelegenheden zijn.

Hoewel het zeker een goede manier was om de kapperszaak in de spotlight te zetten, vroegen andere zich af of het wel goed voor de klandizie zou zijn, vooral omdat de kappers hun ogen niet op het hoofd van hun klanten zou hebben en de knipbeurten zo uren zouden duren. In de comments van de video zeggen enkele dat zij op deze manier elke dag hun haar zouden komen knippen.” M’n nieuwe favoriete kapperszaak en ik kom hier niet eens vandaan.” luidde een van de comments.

Bron: Zita.be

Beeld: Instagram @powercircle_ceo

Model probeert haar uiterlijk lelijk te maken: 'Ervaart mooi zijn als een nadeel!'

Model probeert haar uiterlijk lelijk te maken: ‘Ervaart mooi zijn als een nadeel!’

Helderziende beweert covid-19 te hebben voorspeld: 'Doet nu zijn voorspellingen voor 2023'

Helderziende beweert “wereldwijde plaag” te hebben voorspeld: ‘Doet nu zijn voorspellingen voor 2023’